Fokhagymás, mustáros mártásban sült tepsis csirkecomb: szaftos és omlós lesz a hús
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
Összesen 215 találat.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
A sült csirkecombnak jót tesz, ha a sütőben borral locsolgatod, ráadásul a répás köret is vele együtt sül.
Ha igazán ropogós csirkecombra vágysz, a corn flakes a tökéletes megoldás. Ráadásul nem tocsog a hús az olajban.
Ne legyen unalmas a csirkecomb, tedd izgalmassá fűszerekkel, és locsolgasd sütés közben fehérborral!
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
A csirkecombnál kevés hálásabb alapanyag van, hisz könnyen kedvedre és ízlésedre formálhatod.
Tökéletes, összedobálós étel, amihez nem kell mesterszakácsnak lenni.
Tedd izgalmasabbá a csirkecombot! Cukkinivel és padlizsánnal még ízletesebb lesz a főétel.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
Akár rohanós napokra is ideális főfogás lehet a laktató, szaftos, sült csirkecomb tejszínes gombamártással.
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?
Ha paradicsomos-cukkinis csirkecomb lesz az ebéd, nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
Viszonylag olcsó alapanyagokból, kevés munkával is készíthetsz igazán finomat! A ragadós, fűszeres csirkecomb pont ilyen.
Ha máshogy is kipróbálnád a csirkepaprikást, mint ahogy eddig készítetted, kövesd az olaszok bevált receptjét.
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.
Az ízekben gazdag, sütőtökkel sült csirkecomb ideális ebéd hétvégére, így nem kell egy egész délelőttöt a konyhában töltened.
A mustáros, pácolt csirkecomb fantasztikus hétvégi főfogás. A zamatos, szaftos hús leesik a csontról.
A paradicsomos-paprikás csirkecomb kiadós, ízletes, és nem is tudnád elhibázni. Újra és újra el fogod készíteni.
Nincs vele macera, egy edényben összedobhatod az ízletes csirkét és a krumplit.
Ha a fűszeres, zöldségágyon sült csirkecombot választod főfogásnak, nem kell sokáig a tepsi mellett ácsorognod.
A chilis, fokhagymás csirkecomb egyenesen fenséges, és még az alakoddal is jót tesz.
Még egy óra sem kell hozzá, és asztalra varázsolhatod a fokhagymás csirkét a körettel együtt.
A mustáros, rozmaringos csirkecomb úgy az igazi, ha szaftos a hús, és ropogós a bőre.
Mi mással kínálnád ilyenkor a ropogósra sült csirkecombokat, mint friss tavaszi zöldségekkel?
Maceramentes, laktató fogásra vágysz? Az ízes citromos-fokhagymás csirkecombokkal alig van munka.
Ez a rozmaringos-paradicsomos sült csirke nem lesz száraz, rágós, és a fűszerezés is isteni.
A pirosra sült, pikáns mázas csirkében az édes, a sós és a csípős ízek jól kiegészítik egymást.
A rakott csirkecomb annyira finom, hogy legszívesebben hetente elkészítenéd.
Olcsó, ízletes, és nincs vele sok munka: a gombás-paradicsomos csirkecomb hétköznapra is tökéletes.
A könnyed, zamatos, narancsos csirkecomb beilleszthető bármilyen ünnepi menübe.