Mustáros pácban érlelt csirkecomb: a bőre szép fényes és jó ropogós lesz
A mustáros, pácolt csirkecomb fantasztikus hétvégi főfogás. A zamatos, szaftos hús leesik a csontról.
Összesen 199 találat.
A mustáros, pácolt csirkecomb fantasztikus hétvégi főfogás. A zamatos, szaftos hús leesik a csontról.
A paradicsomos-paprikás csirkecomb kiadós, ízletes, és nem is tudnád elhibázni. Újra és újra el fogod készíteni.
Nincs vele macera, egy edényben összedobhatod az ízletes csirkét és a krumplit.
Ha a fűszeres, zöldségágyon sült csirkecombot választod főfogásnak, nem kell sokáig a tepsi mellett ácsorognod.
A chilis, fokhagymás csirkecomb egyenesen fenséges, és még az alakoddal is jót tesz.
Még egy óra sem kell hozzá, és asztalra varázsolhatod a fokhagymás csirkét a körettel együtt.
A mustáros, rozmaringos csirkecomb úgy az igazi, ha szaftos a hús, és ropogós a bőre.
Mi mással kínálnád ilyenkor a ropogósra sült csirkecombokat, mint friss tavaszi zöldségekkel?
Maceramentes, laktató fogásra vágysz? Az ízes citromos-fokhagymás csirkecombokkal alig van munka.
Ez a rozmaringos-paradicsomos sült csirke nem lesz száraz, rágós, és a fűszerezés is isteni.
A pirosra sült, pikáns mázas csirkében az édes, a sós és a csípős ízek jól kiegészítik egymást.
A rakott csirkecomb annyira finom, hogy legszívesebben hetente elkészítenéd.
Olcsó, ízletes, és nincs vele sok munka: a gombás-paradicsomos csirkecomb hétköznapra is tökéletes.
A könnyed, zamatos, narancsos csirkecomb beilleszthető bármilyen ünnepi menübe.
Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.
Az omlós, fűszeres, sörben sült csirkecombnak mindig hatalmas sikere van.
Csak könnyedén: a baconbe csavart csirkecombok puhák, szaftosak és zamatosak.
Igazi ínyencség ez a chilis csirkecomb. Pácold be most, és süsd meg holnap.
Ezzel a módszerrel nagyon ízletes lesz a csirkecomb, és mellette a rizs is megfő a serpenyőben.