Citromos pácban érlelt sült csirkecombok: grillen és sütőben is megsütheted
A csirkecombokhoz remekül megy a fűszeres, citromos páclé. Legjobb, ha sütés előtt néhány órával bekened vele, és hagyod, hogy az ízek átjárják a húst.
Összesen 215 találat.
A csirkecombokhoz remekül megy a fűszeres, citromos páclé. Legjobb, ha sütés előtt néhány órával bekened vele, és hagyod, hogy az ízek átjárják a húst.
A zöldségekkel sült tepsis csirkecomb univerzális fogás, mindenki szívesen tünteti el a tányérról. Jól eltalált fűszerezéssel ünnepi étel is lehet.
A szaftos, krémes csirkecombok szerelmeseinek szinte kötelező ezt a mustáros-fokhagymás mártásban sült finomságot is kipróbálniuk.
Az egyik legjobb dolog, ami a csirkecombbal történhet, ha fűszeres, paradicsomos szószban sütöd meg.
A mézes-mustáros csirkecombbal alig van munka, az édes és csípős ízek kavalkádja pedig alig egy óra alatt összeérik a sütőben.
A jellegzetesen ánizsos ízű édeskömény egészen különleges zamatot ad a sült csirkének. Mint a legtöbb húsételnek, ennek is jót tesz, ha sütés előtt fehérborral locsolgatod.
Nemcsak finomabb a sült csirkecomb, ha hagymával és krumplival készíted egy tepsiben, de mosogatni is kevesebbet kell majd utána.
A csirkecomb egyik legnagyszerűbb felhasználási módja, ha currys szószban sütöd puhára.
Ha szereted a pikáns, csípős ízeket, a piri-piri csirkét feltétlenül kóstold meg. Currys rizzsel tálalva a legfinomabb.
A szupergyorsan összedobható citromos, fokhagymás sült csirke jól jön, ha nem akarod az egész délelőttöt a konyhában tölteni.
A méz és a mustár tökéletesen illik egymáshoz. A csirkecombot is érdemes a sós-édes pácban sütni.
A spenóttal és gombával gazdagított, tejszínes csirkecomb csodás íze a sok fűszernek köszönhető.
A fokhagymás csirkecombok hétvégére, hétköznapra jól jönnek. Ez a kicsit pikáns fűszerezés illik hozzá.
Az illatos fűszerekben pácolt csirkecomb sült répával ínycsiklandó vacsoraétel lehet akár bármelyik hétköznapon is.
A fűszeres, paradicsomszószos csirkecomb gyorsan átsül, és biztosan nem szárad ki.
A csirkecomb szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul kétféle krumplit is süthetsz vele, így azok átveszik a fűszerek csodás ízét.
A csirkecombhoz kiválóan illik a vele sült gomba. Különösen ízletes lesz a fogás, ha a húst illatos, fűszeres pácban érleled.
Ha szereted a húst gyümölccsel sütve, feltétlenül próbáld ki az ízletes, ropogós csirkecombot birsalmával is!
Élvezd ki a sütőtökszezont, csirkecomb mellé köretnek is jól megy. A narancsos páctól pedig még izgalmasabb lesz a hús.
Ha spenótos, tejszínes szószban sütöd a csirkecombot, biztosan nem szárad ki.
Ennél kényelmesebb nem is lehet az ebédkészítés, csak rakj mindent a sütőbe! A zöldségek is finom fűszeresek lesznek.
A ragacsos, szezámmagos csirkecomb egyszerre édes és sós, ropogós és omlós.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
A pénztárcabarát csirkecomb hálás alapanyag, és akár még a körettel együtt is sütheted.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.
A fűszeres, mézes csirkecomb isteni ebéd vagy vacsora lehet, ráadásul gyorsan az asztalra teheted.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.