Gombával sült csirkecomb: omlós, szaftos fogás a sütőből
A csirkecombhoz kiválóan illik a vele sült gomba. Különösen ízletes lesz a fogás, ha a húst illatos, fűszeres pácban érleled.
Összesen 199 találat.
A csirkecombhoz kiválóan illik a vele sült gomba. Különösen ízletes lesz a fogás, ha a húst illatos, fűszeres pácban érleled.
Ha szereted a húst gyümölccsel sütve, feltétlenül próbáld ki az ízletes, ropogós csirkecombot birsalmával is!
Élvezd ki a sütőtökszezont, csirkecomb mellé köretnek is jól megy. A narancsos páctól pedig még izgalmasabb lesz a hús.
Ha spenótos, tejszínes szószban sütöd a csirkecombot, biztosan nem szárad ki.
Ennél kényelmesebb nem is lehet az ebédkészítés, csak rakj mindent a sütőbe! A zöldségek is finom fűszeresek lesznek.
A ragacsos, szezámmagos csirkecomb egyszerre édes és sós, ropogós és omlós.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
A pénztárcabarát csirkecomb hálás alapanyag, és akár még a körettel együtt is sütheted.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.
A fűszeres, mézes csirkecomb isteni ebéd vagy vacsora lehet, ráadásul gyorsan az asztalra teheted.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
A sült csirkecombnak jót tesz, ha a sütőben borral locsolgatod, ráadásul a répás köret is vele együtt sül.
Ha igazán ropogós csirkecombra vágysz, a corn flakes a tökéletes megoldás. Ráadásul nem tocsog a hús az olajban.
Ne legyen unalmas a csirkecomb, tedd izgalmassá fűszerekkel, és locsolgasd sütés közben fehérborral!
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
A csirkecombnál kevés hálásabb alapanyag van, hisz könnyen kedvedre és ízlésedre formálhatod.
Tökéletes, összedobálós étel, amihez nem kell mesterszakácsnak lenni.
Tedd izgalmasabbá a csirkecombot! Cukkinivel és padlizsánnal még ízletesebb lesz a főétel.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
Akár rohanós napokra is ideális főfogás lehet a laktató, szaftos, sült csirkecomb tejszínes gombamártással.
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?
Ha paradicsomos-cukkinis csirkecomb lesz az ebéd, nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
Viszonylag olcsó alapanyagokból, kevés munkával is készíthetsz igazán finomat! A ragadós, fűszeres csirkecomb pont ilyen.
Ha máshogy is kipróbálnád a csirkepaprikást, mint ahogy eddig készítetted, kövesd az olaszok bevált receptjét.
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.
Az ízekben gazdag, sütőtökkel sült csirkecomb ideális ebéd hétvégére, így nem kell egy egész délelőttöt a konyhában töltened.