Omlós, ropogós magyaros csirkecombok grillen sütve: a füstölt paprika adja a különleges ízét
A füstölt paprika ad egészen különleges zamatot a magyaros csirkecomboknak. Grillen sütve még finomabb!

magyaros csirkecombok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kedveled a magyaros ízeket, a füstölt paprikát neked találták ki, hiszen minden ilyen jellegű ételnek egészen különleges ízt ad. A húst elkészítés előtti éjszaka pácold be, így lesz igazán finom. Grillen sütve omlós és ropogós lesz.

Grillezett magyaros csirkecombok receptje

Hozzávalók:

  • 8 csirke alsó- vagy felsőcomb
  • 4 evőkanál olaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 kávéskanál füstölt paprika
  • 2 kávéskanál szárított rozmaring
  • 1 kis vöröshagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húsokat dörzsöld be sóval. Az olajat keverd össze a zúzott fokhagymagerezdekkel, a lereszelt hagymával, a rozmaringgal, a füstölt paprikával és a borssal. Helyezd a combokat ebbe a páclébe, és egy éjszakát letakarva pihentesd a hűtőben. Másnap helyezd őket forró grillrácsra, és időnként a visszamaradt páclével locsolgatva süsd mindkét oldalukat pirosra. Ha már szép színük van, tudhatod, hogy belül is omlósak, és fogyaszthatjátok is.

Nem csak húsokat dob fel a füstölt paprika – akár a sült vagy főtt kukoricát is megszórhatod vele!

Ezt is szeretjük