Ragacsos csirkecombok grillen készítve: ennyi ideig süsd, hogy valóban omlós legyen
A mázas, ragacsos csirkecombok pikáns páclében érnek, és utána grillrácson sülnek omlósra.
Összesen 7 találat.
A mázas, ragacsos csirkecombok pikáns páclében érnek, és utána grillrácson sülnek omlósra.
A BBQ-mártás talán a legfinomabb, amit a grillezett csirkecombra kenhetsz. Bár boltban is megvásárolhatod, az otthon készítettnek nincs párja.
Ezzel a grillpáccal biztos lehetsz benne, hogy a csirkemell nem fog grillezés közben sem kiszáradni.
A füstölt paprika ad egészen különleges zamatot a magyaros csirkecomboknak. Grillen sütve még finomabb!
A csirkecombokhoz remekül megy a fűszeres, citromos páclé. Legjobb, ha sütés előtt néhány órával bekened vele, és hagyod, hogy az ízek átjárják a húst.
Itt a grillpartik szezonja: a BBQ-csirkecombokat szabad tűzön vagy a konyhai sütőben is elkészítheted.
Ez a grillezett csirkecomb a kerti partik egyik nagy sztárja. Kívülről még ropogósabb lesz!