Tepsiben sült, fokhagymás, zöldséges csirkecomb: egyszerűen fenséges
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!
Összesen 2137 találat.
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!
A hentes szívesen megtölti neked helyben a karajt a kolbásszal, a te dolgod már csak a fűszerezés és a sütés lesz.
Az egyszerű, de fenséges Stroganoff-bélszín a tejfölös-mustáros ragunak köszönhetően fantasztikusan szaftos, és bő fél óra alatt elkészül.
A fokhagymával sült csirkeszárny talán legfinomabb része a ropogósra pirult bőr. Gyors ebéd vagy vacsora is lehet az ízletes fogás.
A sertésszűz önmagában is nagyon finom, de a híres kínai hoisin szósszal megbolondítva még különlegesebb!
A sertéspörkölt a magyar konyha egyik legnagyobb kedvence, de erre is igaz az a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás.
Ha nincs otthon tojás, mégis rántott húst készítenél, ne ess pánikba! Többféle hozzávalóval is helyettesítheted.
Hétvégére, családi összejövetelre, sőt ünnepekre is készíthetsz különféle finomsággal töltött húsokat. Válogass a legízletesebb variációk közül!
A fűszeres, paradicsomszószos csirkecomb gyorsan átsül, és biztosan nem szárad ki.
Egyél libát Márton-napon, hogy ne éhezz egész évben! Sütve, zöldfűszerekkel fejedelmi ebéd lehet.
A rántott csirkemellre képtelenség ráunni. Legközelebb bundázás előtt pihentesd tejfölös pácban, a szokásosnál is finomabb lesz.
A szürke napokat garantáltan feldobja a mediterrán ízvilágú, aszalt paradicsommal töltött csirkemell, ami ráadásul gyorsan elkészül.
A dinsztelt marha a sok fokhagymától még finomabb lesz, a szaftját pedig élvezet tunkolni.
A pulled chicken kitűnő hamburgerbe, szendvicsbe, vagy akár körettel főételnek is.
Kell egy kis változatosság, ropogós, ízes bundát kap a csirkemell! Így is imádni fogja az egész család.
A tejfölös-sajtos csirkét egy edényben megsütheted, és akár hétköznap vacsorára is elkészítheted.
Az ízes, szaftos kacsamell remekül párosítható zamatos, édes fügével.
Ha szereted külön-külön a káposztát és az oldalast, próbáld ki összesütve!
Élvezd ki a sütőtökszezont, csirkecomb mellé köretnek is jól megy. A narancsos páctól pedig még izgalmasabb lesz a hús.
A sertéssült remek választás nagyobb családi ebédhez. Készülhet karajból, combból, tarjából, a lényeg, hogy jó omlós legyen.
A baconbe göngyölt, sajtos csirkemell fenséges főfogás, ami minden alkalomra tökéletes.
Ha spenótos, tejszínes szószban sütöd a csirkecombot, biztosan nem szárad ki.
Az almás csirkeragu olyan gyorsan elkészül, hogy akár hétköznap vacsorára is megfőzheted. A keleti fűszerek jól illenek hozzá.
Ennél kényelmesebb nem is lehet az ebédkészítés, csak rakj mindent a sütőbe! A zöldségek is finom fűszeresek lesznek.
Tokányt, azaz szaftos húst sokféleképpen készíthetsz. A mustáros az egyik legjobb változat.
A tartalmas, változatosan elkészíthető szaftos húsok kiadósak, így akkor is jól jönnek, ha nagyobb társaságot kell jóllakatnod.
Ha jól készíted, a sült oldalas nem lesz száraz és rágós. A siker egyik titka a pác, a másik pedig a lassú sütés.
Ha a hétvégi étkezésnek megadnád a módját, süss szűzérméket baconbe tekerve! A fűszeres páctól az omlós hús még finomabb lesz.
A csirkemellet könnyű kiszárítani. Ha borral meglocsolod, lédús körtével sütöd, finom omlós lesz.
A csirkemellnek a fokhagymás pác mellett a gomba is extra ízt ad, a szósz pedig gondoskodik arról, hogy ne száradjon ki a hús.