8 isteni, különleges finomság a muffinsütőből: a csirkemelltől a rakott omlettig

A muffinsütő mindig jó szolgálatot tesz, hisz az édességek mellett étvágygerjesztő főételeket, köretet is készíthetsz benne.

Ételek muffinsütőben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha eddig csak sütit készítettél muffinsütőben, ideje, hogy másra is használd. A reggelitől a szuperelegáns ebédekig számtalan fogást újragondolhatsz a különleges tepsinek köszönhetően. Előnye továbbá, hogy húsételnek, tésztának, kelt vagy leveles sütinek is elkészítheted benne a kiporciózott, mini variációját. Továbbá az ételek gyorsabban átsülnek benne. 

Már reggelire is bevetheted a sütőformát, omlettet, tükörtojást is süthetsz benne. A csirkemell ugyancsak csábító lesz muffinsütőben. Arról nem beszélve, hogy különféle finomságokkal, zöldségekkel, baconnel is tuningolhatod. A köretet is újragondolhatod, akár püré, akár ropogós krumpli is készülhet benne.

Csábító ételek muffinsütőben

Ha különleges desszertben gondolkozol, a kakaós csiga, a leveles tésztás, réteslapos édességek, sőt a piték is sülhetnek muffintepsiben. Ezek a változatok könnyen díszíthetőek, variálhatóak, és biztos sikert aratsz velük. Íme néhány ötlet, próbálj ki minél többet! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük