Rántott hús fűszeres, írós bundában: így még soha nem próbáltad
Fűszeres, írós bundában sütve különlegesen finom lesz a rántott hús.
Összesen 2137 találat.
Fűszeres, írós bundában sütve különlegesen finom lesz a rántott hús.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
A csirkemell ragacsos, mézes mázzal bevonva egyszerűen ellenállhatatlan.
A krémes rakott krumpli csirkemellel egybesütve is mennyei.
A vajas, tejszínes szószban készült svéd húsgombóc igazi csemege azoknak, akik szeretik az északi népek különlegességeit.
Dobd fel a hagyományos rántott csirkét, és készítsd el szezámmagos bundában!
A fűszeres kéreggel sült csirkemell saláták mellé vagy hagyományos köretekhez is jól megy.
A marhapörkölt zsemlegombóccal olyan hagyományos fogás, amit az egész család sokáig fog utána emlegetni.
A mézes-sörös oldalas igazi csemege: akkor a legjobb, ha a hús szinte magától válik le a csontról.
Az illatos fűszerekkel megbolondított, pirosra sült csirkecomb ellenállhatatlan ebéd vagy vacsora.
A mézes-fokhagymás szósz egészen különlegessé teszi a legegyszerűbb csirkecombot is.
Még finomabb a krémes, tejszínes szósszal készített csirkemell, ha kis citrommal teszed savanykássá.
A sok-sok sajttal készült darált húsos tészta kiadós és a gyerekek is szeretik.
Nem fogsz csalódni, ha a hagyományos rántott hús helyett a nagyon puha, tejfölös bundájú csirkemellet készíted el ebédre.
Nagyon jól megy a sült csirkecombhoz a citromos-zöldfűszeres pác, főleg, ha a bőrét is engeded ropogósra pirulni.
A Stefánia-vagdalt igazi nosztalgikus étel, és csak kicsivel tart tovább elkészíteni, mint a hagyományos, egészben sült fasírtot.
Dobd fel a csirkecombot izgalmas páccal! Még finomabb lesz a végeredmény, ha pihenteted is egy kicsit a sütés előtt.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
Minden tájegységnek megvan a maga változata a töltött káposztára. A szabolcsi recept édes káposztából és paradicsomlével készül.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Fetával töltve különösen finom a csirkemell, baconbe tekerve pedig abban is biztos lehetsz, hogy nem szárad ki.
Ezt a paprikás, paradicsomos szaftban sült csirkemellet csípős szósz teszi igazán pikánssá.
A sok-sok zöldséggel együtt sült, színpompás csirkemell nemcsak finom és egészséges, hanem szemet gyönyörködtető is.
Úgy az igazi a lasagne, ha rengeteg reszelt sajttal és darált hússal készíted, az ízeket pedig besamelmártással lágyítod.
Ha szereted az édes és sós ízek találkozását, ez a mézes-narancsos mártásban sült karaj is ízleni fog.
A rántott csirkecomb igazán fejedelmi hétvégi ebéd. Ezzel a módszerrel biztos lehetsz benne, hogy nem marad sületlen a hús.
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.