Brokkolis csirkemell tejszínes, parmezános szószban - Hamar kész van, és mindenkinek ízleni fog
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Összesen 658 találat.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
A legfinomabb rántott csirkemell titka a pácolás és a megfelelő fűszerezés.
A fűszeres csirkemell összeállítása egy pillanat alatt megvan, a többi munkát pedig bátran bízd a sütőre.
A sajttal és sonkával töltött rántott csirkemell, vagyis a cordon bleu igazi fejedelmi hétvégi ebéd.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
A sajtkrémmel töltött csirkemell belseje krémes, a tetejét pedig ropogós sajt fedi.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
Érdemes néha bőrös csirkemellet is készítened, mert egészen ropogós és szaftos fogást süthetsz belőle.
Úgy az igazi a tárkonyos csirkeraguleves, ha sok zöldség fő benne.
A szaftos csirkés-csicseriborsós curryben nemcsak az a jó, hogy hihetetlenül finom, hanem az is, hogy bő fél óra alatt az asztalra kerül.
A friss zöldségekkel tálalt sült csirkemell úgy telít el, hogy közben az alakodat sem kell féltened.
Ha a csirkemellet sütés előtt joghurtos, zöldfűszeres pácban tartod, omlós és igazán finom lesz.
Olyan egészséges, fogyókúrás ételeket mutatunk, melyeknek az alapanyagai nem kerülnek sokba.
Ha együtt sütöd a csirkemellet a kelbimbóval, igazán finom, omlós és nem mellékesen egészséges ételt tehetsz az asztalra.
Ha a fűszeres csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni sütés közben.
Gondold újra a rántott csirkemellet, forgasd fűszeres, sajtos panírba, és süsd ki a sütőben!
Dobd fel a csirkemellet izgalmas fűszerekkel és borral. Így garantáltan nem szárad ki a hús!
Ha csirkemellkockákkal dúsított krémes rakott brokkolit kínálsz ebédre, biztos lehetsz benne, hogy senki nem fog éhesen felállni az asztaltól.
Az ananászos, ropogós sajttal bevont csirkemell azoknak való, akik kevés munkával szeretnének valami igazán finomat tenni az asztalra.
A töltött, göngyölt húsok kedvelőinek muszáj megkóstolniuk a szaftos darált hússal töltött csirkemellet is.
Készítsd el a csirkemellet újfajta módon! Töltsd meg sajttal, a külsejét pedig tekerd ínycsiklandó sonkába.
A sajttal, aszalt szilvával töltött csirkemell nem szárad ki, és ízletesebb is, ha baconbe tekered. Az ünnepi húsos tálra tökéletes.
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
Az aszalt sárgabarackkal töltött, göngyölt, sült csirkemell mellé még zöldségeket is rakhatsz, így a köretkészítést is letudod.
A csirkével és zöldségekkel rakott penne a rengeteg tejszíntől és a tetejére sült ropogós sajttól lesz igazán ellenállhatatlan.
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.