Egyszerre ropogós és omlós bőrös sült csirkemell kakukkfüves pácban: így biztos, hogy nem szárad ki a hús
Érdemes néha bőrös csirkemellet is készítened, mert egészen ropogós és szaftos fogást süthetsz belőle.
Összesen 619 találat.
Érdemes néha bőrös csirkemellet is készítened, mert egészen ropogós és szaftos fogást süthetsz belőle.
Úgy az igazi a tárkonyos csirkeraguleves, ha sok zöldség fő benne.
A szaftos csirkés-csicseriborsós curryben nemcsak az a jó, hogy hihetetlenül finom, hanem az is, hogy bő fél óra alatt az asztalra kerül.
A friss zöldségekkel tálalt sült csirkemell úgy telít el, hogy közben az alakodat sem kell féltened.
Ha a csirkemellet sütés előtt joghurtos, zöldfűszeres pácban tartod, omlós és igazán finom lesz.
Olyan egészséges, fogyókúrás ételeket mutatunk, melyeknek az alapanyagai nem kerülnek sokba.
Ha együtt sütöd a csirkemellet a kelbimbóval, igazán finom, omlós és nem mellékesen egészséges ételt tehetsz az asztalra.
Ha a fűszeres csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni sütés közben.
Gondold újra a rántott csirkemellet, forgasd fűszeres, sajtos panírba, és süsd ki a sütőben!
Dobd fel a csirkemellet izgalmas fűszerekkel és borral. Így garantáltan nem szárad ki a hús!
Ha csirkemellkockákkal dúsított krémes rakott brokkolit kínálsz ebédre, biztos lehetsz benne, hogy senki nem fog éhesen felállni az asztaltól.
Az ananászos, ropogós sajttal bevont csirkemell azoknak való, akik kevés munkával szeretnének valami igazán finomat tenni az asztalra.
A töltött, göngyölt húsok kedvelőinek muszáj megkóstolniuk a szaftos darált hússal töltött csirkemellet is.
Készítsd el a csirkemellet újfajta módon! Töltsd meg sajttal, a külsejét pedig tekerd ínycsiklandó sonkába.
A sajttal, aszalt szilvával töltött csirkemell nem szárad ki, és ízletesebb is, ha baconbe tekered. Az ünnepi húsos tálra tökéletes.
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
Az aszalt sárgabarackkal töltött, göngyölt, sült csirkemell mellé még zöldségeket is rakhatsz, így a köretkészítést is letudod.
A csirkével és zöldségekkel rakott penne a rengeteg tejszíntől és a tetejére sült ropogós sajttól lesz igazán ellenállhatatlan.
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.
Rejts a baconbe tekert, sajtmártással tálalt csirkemellbe mozzarellát, úgy még finomabb lesz az ebéd!
Ha egészben sütöd ki a csontos, bőrös csirkemellet, még a darabolásával sem kell időt vesztegetned.
A zöldfűszeres, parmezános csirkemell a klasszikus rántott hús méltó vetélytársa, mégsem terheli meg annyira a gyomrot.
A parmezános, tejszínes csirkefalatokkal igazi mediterrán hangulatot teremthetsz. Ráadásul alig több mint 30 perc alatt elkészül az ebéd.
A csirkemellhez remekül megy a krumpli és a fűszeres tejszín is, főleg, ha az egész sütőben sül össze.
Magad is összeállíthatod a házi gyros-fűszerkeveréket, sőt akár még a pitát is elkészítheted hozzá!
Elképesztően szaftos lesz a göngyölt csirkemell, ha pestóval töltöd meg, a tetejére pedig mozzarellát olvasztasz.
Ki de dobd a tegnapi sült csirke maradékát! Készíts inkább belőle krémes és ropogós rakott tésztát.
Remekül megy a csirkehúshoz a curry és az édesburgonya, főleg, ha az egész sütőben sül össze.