Sajtos, spenótos csirkemell baconbe tekerve: ezzel a módszerrel igazán szaftos lesz
Igazán finom és szaftos lesz a csirkemell, ha sajttal és spenóttal töltöd meg, és baconbe tekerve sütöd ki.
Összesen 615 találat.
Igazán finom és szaftos lesz a csirkemell, ha sajttal és spenóttal töltöd meg, és baconbe tekerve sütöd ki.
Ha készítettél már csirkét sörben vagy borban párolva, miért ne próbálnád meg pezsgőben is? Az alkohol egészen különleges zamatot ad a húsnak.
A sokféle zöldséggel együtt főtt szaftos csirkemell egészséges és laktató fogás.
Vajban sütve, friss, zöldfűszeres szósszal tálalva nagyon finom a csirkemell.
A csirkemellet ne csak krumplival tálald, a tejszínes tészta is kiváló, laktató köret lehet.
A csirkemellet rengeteg módon elkészítheted, ám érdemes mindig egy kicsit különlegessé tenni. Ezzel a túrós töltelékkel biztosan sikerülni fog.
Nagyon finom omlós lesz a csirkemell, ha elkészítés előtt fokhagymás görög joghurtban pácolod.
Fűszeres, írós bundában sütve különlegesen finom lesz a rántott hús.
A csirkemell ragacsos, mézes mázzal bevonva egyszerűen ellenállhatatlan.
Dobd fel a hagyományos rántott csirkét, és készítsd el szezámmagos bundában!
A fűszeres kéreggel sült csirkemell saláták mellé vagy hagyományos köretekhez is jól megy.
Még finomabb a krémes, tejszínes szósszal készített csirkemell, ha kis citrommal teszed savanykássá.
Nem fogsz csalódni, ha a hagyományos rántott hús helyett a nagyon puha, tejfölös bundájú csirkemellet készíted el ebédre.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
Fetával töltve különösen finom a csirkemell, baconbe tekerve pedig abban is biztos lehetsz, hogy nem szárad ki.
Ezt a paprikás, paradicsomos szaftban sült csirkemellet csípős szósz teszi igazán pikánssá.
A sok-sok zöldséggel együtt sült, színpompás csirkemell nemcsak finom és egészséges, hanem szemet gyönyörködtető is.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
A legfinomabb rántott csirkemell titka a pácolás és a megfelelő fűszerezés.
A fűszeres csirkemell összeállítása egy pillanat alatt megvan, a többi munkát pedig bátran bízd a sütőre.
A sajttal és sonkával töltött rántott csirkemell, vagyis a cordon bleu igazi fejedelmi hétvégi ebéd.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
A sajtkrémmel töltött csirkemell belseje krémes, a tetejét pedig ropogós sajt fedi.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
Érdemes néha bőrös csirkemellet is készítened, mert egészen ropogós és szaftos fogást süthetsz belőle.
Úgy az igazi a tárkonyos csirkeraguleves, ha sok zöldség fő benne.
A szaftos csirkés-csicseriborsós curryben nemcsak az a jó, hogy hihetetlenül finom, hanem az is, hogy bő fél óra alatt az asztalra kerül.
A friss zöldségekkel tálalt sült csirkemell úgy telít el, hogy közben az alakodat sem kell féltened.