8 diétás fogás csirkéből, pulykából: sokáig eltelítenek, és nagyon finomak

Az ünnepek után főleg jólesnek a csirkéből, pulykából készülő sovány, diétás fogások.

Diétás fogások csirkéből, pulykából
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nagy év végi lakomázások után jól jönnek a csirkéből, pulykából készülő, diétás fogások. Roston vagy sütőben sütve, esetleg vékony panírba forgatva finomak, kevés kalóriát tartalmaznak, és mégis sokáig eltelítenek.

A száraz csirkemellet mindenképpen valamilyen fűszeres pácban tartsd kisütés előtt, így szaftos marad. A csirkecombnak is jót tesz a pác, hogy az ízek lejussanak a hús belsejébe, és fellazítsák a rostjait. A csirkén kívül készíts néha pulykát is, hogy ezzel is változatosságot csempéssz a konyhádba.

Diétás fogások csirkéből, pulykából

Lehet a főétel bármilyen diétás, ha a köret mellette egészségtelen. Felejtsd el a krumplit és a tésztát, helyette süss ki zöldségeket a hús saját szaftjában, esetleg párolj mellé jázminrizst.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük