A 8 legfinomabb, baconbe tekert fogás: zöldséget, krumplit és sokféle húst is készíthetsz így
Régi gasztronómiai igazság, hogy bármit tekersz baconbe, csak finomabb lesz tőle. Legyen az krumpli, zöldség vagy akármilyen hús, ez az elkészítési mód csodát tesz vele.

krumpli
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán te is tudod, hogy a csirkemell igazán szaftos marad, ha baconszeletekbe tekered, de azt gondoltad volna, hogy kelbimbót vagy zöldbabot is készíthetsz ezzel a módszerrel? A ropogós és sós szalonna a zöldségeknek is utolérhetetlen ízt kölcsönöz.

Ha húst tekersz baconbe, választhatsz csirkét, amelyet akár ízlés szerint fetás krémmel is megtölthetsz, szűzpecsenyét vagy szaftos húsgolyókat. A zöldségek közül is elkészíthetsz így bármit, amit épp megkívánsz: ebben a válogatásban kelbimbót, zöldbabot és kukoricát is mutatunk.

A legfinomabb baconbe tekert fogások

Bármilyen fogás mellett is döntesz, tartsd észben, hogy a bacon önmagában is sós, ezért a fűszerezéssel óvatosan bánj. A sütési időt is jól válaszd meg: a szalonna ropogós legyen, ne száraz, a körültekert alapanyag viszont süljön jól át.

Ezt is szeretjük