Joghurtos pácban érlelt omlós csirkemell: nem lehet abbahagyni, olyan finom
A joghurtos pác ellenállhatatlanul omlóssá varázsolja a csirkemellet.
Összesen 621 találat.
A joghurtos pác ellenállhatatlanul omlóssá varázsolja a csirkemellet.
A töltött csirkemell-variációkat nem lehet megunni. Kóstold meg zöldbabbal és sajttal göngyölve is!
A sajtmártás mindig feldobja a sült csirkét. Baconnel és zöldségekkel készítve egyszerre vitamindús és laktató.
A fűszeres, mustáros szósszal készült csirkemell ezúttal nem a sütőben, hanem serpenyőben készül. Gombával ízesítve még finomabb.
A sok-sok bazsalikommal készült pesto tésztaszószt magad is elkészítheted, csirkemellel tálalva pedig komplett ebéd is lehet.
Ha a sajttal és zöldfűszerekkel töltött csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy sütés közben sem szárad ki.
A citromos csirkemell tejszínes szószban sütve tökéletes hétköznap ebédre, de akár hétvégén vendégeknek is kínálhatod.
Tuningold fel a lecsót, készítsd úgy, mint a franciák, padlizsánnal és cukkinivel! Sőt,csirkemellet is tehetsz a zöldségekre.
Fűszerezd a csirkemellet oregánóval és fokhagymával! Csak pár perc munka, a többit bízd a sütőre.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
A csirkemell főzés során magába szívja a tejszínt, így a hús puha és omlós lesz.
Ha szereted a capresét, vagyis a paradicsomot mozzarellával, akkor töltsd csirkébe is. Ropogós panírral fantasztikus.
Igazi mexikói hangulatú ebédet állíthatsz össze csirke és készen kapható tortillalapok felhasználásával.
Ha szeretsz az étteremben kijevi csirkemellet rendelni, biztos, hogy otthon is szívesen elkészíted majd.
Ha nem szeretnéd az egész délelőttöt a konyhában tölteni, mégis fejedelmi ebédet készítenél, vesd be a sajttal és spárgával töltött csirkemellet.
A hollywodi sztárok szerint ez a legfinomabb saláta, ráadásul kiadós és könnyen összedobható.
Ez a színpompás rizses hús a sok tavaszi zöldségtől lesz étvágygerjesztő, a csirkétől pedig laktató.
Ez tényleg fantasztikus kombináció! A csirkemell mellé rakhatsz az idény kedvenceiből, így spárgából, spenótból is.
A sok sajttal megszórt, görög rakott csirkemell a legjobb választás azoknak, akik könnyű, mégis tartalmas ebédre vágynak.
Bármilyen alkalomra jól jön a sok sajttal sült, sonkás-gombás rakott csirkemell, hiszen biztos, hogy mindenki szeretni fogja.
Ha a köretként szolgáló kelbimbót együtt sütöd a rozmaringos csirkemellel, nemcsak ízletes ételt kapsz, hanem még mosogatni is kevesebbet kell utána.
A sütőben sült, fűszeres csirkemellet a parmezánnal és zöldfűszerekkel gazdagított panko morzsa teszi különlegessé.
A teriyaki csirke elkészítésének lényege, hogy a húsdarabokat cukros, szójaszószos pácba forgatjuk, és utána sütjük meg.
Ha igazán ízletes rakott karfiolt készítenél, akkor ez a csirkével gazdagított egytálétel nem fog csalódást okozni.
Bárhogy is készíted a csirkemellet, mindig feldobhatod friss zöldséggel. A rántott, a töltött, a rakott variációkra képtelenség ráunni.
A zöldségekkel rakott, sok sajttal megszórt csirkemell attól olyan finom, hogy az ízek együtt érnek össze a sütőben.
Az egyszerű csirkemellet könnyen étvágygerjesztőbbé, pikánssá teheted, ha felcsíkozva egy kicsit izgalmas pácban pihenteted.
Ha szereted a sajtos, krémes egytálételeket, feltétlenül próbáld ki ezt a tejfölös, gombás, sok sajttal készült rakott csirkét.
A parmezános bundában sült csirkemell nem szívja magát tele olajjal, így kevésbé nehezíti el a gyomrot.
A csirkemellből egyszerűen és gyorsan változatos, fenséges fogásokat készíthetsz. Főételként sütve, rántva, ragunak is remek választás.