8 húsétel, ami biztos, hogy nem hizlal: így készítheted el őket igazán finomra

Húsételek között is találhatsz olyat, amit könnyen és finoman elkészíthetsz diétásra.

Diétás húsételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A diétás húsételeknek egyáltalán nem kötelező unalmasnak vagy száraznak lenniük. Megfelelő pácolással és kreatív fűszerezéssel a legegyszerűbb kalóriaszegény fogásokat is feldobhatod.

ad

Közismerten diétás húsrész a csirkemell, amit finom páccal és fűszerezéssel változatosan készíthetsz el. Köretként ne rizst vagy krumplit, inkább salátát válassz mellé. Az is kitűnő megoldás, ha a húst együtt sütöd a kedvenc zöldségeiddel, így még időt és mosogatnivalót is spórolsz.

Diétás húsételek

A máj és a hal szintén jól beilleszthető a tudatos táplálkozásba. Legjobb, ha minél inkább natúran sütöd ki őket tepsiben vagy serpenyőben, minimális zsiradék hozzáadásával. A fűszerekkel bánj bátran, a lisztet és a panírozást viszont kerüld, ha az alakodra szeretnél vigyázni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük