8 étel halból a tőkehaltól a lazacig: gyors vacsora vagy elegáns ünnepi fogás is készülhet belőlük
A hal változatosan készíthető el, és nagyon egészséges. Az olcsó tőkehaltól az elegáns lazacig mindenki megtalálhatja a neki tetsző ételt.

- A természet ihletet ad (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
Mi, magyarok kevés halból készült ételt fogyasztunk, pedig nagyon finom és egyszerűen elkészíthető fogások készíthetők belőle. Van, ami minimális idő és energia ráfordításával pillanatok alatt összeállítható, és van, ami bármilyen ünnepi asztalon megállja a helyét.
A hal egészséges. Koleszterin alig található benne, viszont bővelkedik vitaminokban és ásványi anyagokban. Ha filézett halat vásárolsz, a szálkázással sem kell bajlódnod, és ebben a formában gyerekeknek is bátran adható.
Ételek halból
Halból változatosabb menüt állíthatsz össze, mint húsból. A fagyasztott tőkehalfilé vagy a tonhal olcsó és könnyen kezelhető, a hekk a balatoni nyarak hangulatát idézi, a lazac pedig igazán fejedelmi ünnepi lakoma. A halászlé pedig nem csak karácsonykor finom.