A lángostól a főtt kukoricáig: a 8 legfinomabb strandkaja receptje, amit otthon is elkészíthetsz
Ha nem jutsz el a vízpartra, vagy nem szeretnél beállni a kígyózó sorokba, készítsd el a legfinomabb strandkajákat otthon!

fott-kukorica-kepes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nyaralás, pancsolás és napsütés, akkor strandkaják minden mennyiségben. Az úszás és a napozás közben elveszített energiát muszáj pótolni. Mindenkinek megvannak a régi kedvencei. Ki tudna ellenállni a lángosnak, a főtt kukoricának vagy az édességeknek, a különféle extra vékony palacsintáknak, a kürtős kalácsnak és a gofrinak?

Szinte minden retró finomság ízét a szánkban érezzük. A tejföllel, sajttal jól megpakolt lángos vagy a laktató hekk már a '80-as években sem hiányozhatott  a strandbüfékből úgy, ahogy a kolbász és a hurka sem. Ezek most is népszerűek a strandolók körében, sőt a kínálat azóta folyamatosan bővül. Ha pedig már szabadság, ne számolgasd a kalóriákat sem, hisz a strandkaják nem éppen fogyókúrázóknak ajánlottak!

A legfinomabb strandkaják receptekkel

Ha nem jutsz el strandra, vagy nosztalgiáznál, otthon is elkészítheted a legtöbb kedvencet. Így akár nagyobb adagot is főzhetsz, süthetsz belőlük, sőt kipróbálhatod változatosabban, egészségesebben. Otthon a strandételeket ráadásul költséghatékonyabban is kihozhatod. Nézd meg a legnagyobb kedvenceket jól bevált receptekkel!

Ezt is szeretjük