25 perces selymes, vegán borsókrémleves: mentával még jobb
A krémes, selymes borsóleves a mentától még üdébbé válik.
Összesen 82 találat.
A krémes, selymes borsóleves a mentától még üdébbé válik.
A zöldborsós rizottó lágy, krémes lesz, ha főzés közben gondoskodsz a folyadék pótlásáról.
Ezt a serpenyős, sült zöldségköretet sokféle hozzávalóból készítheted: ebbe a változatba brokkoli, zöldbab és borsó kerül.
A tartalmas mentás zöldborsóragu gyorsan elkészül, és sokkal különlegesebb egy főzeléknél.
Tedd nyáriassá a pörköltet, dobd fel borsóval! Csirkéből egy órán belül elkészül.
Próbáltad már a feta-borsó-párosítást? Tésztára feltétként is tökéletesek együtt.
A sütőben pirított tésztánál kevés finomabb egytálételt találni. Készítsd el borsós, sonkás változatban is!
Ennél jobban nem is kezdődhetne az ebéd! Készíts a tavasz friss zöldségeiből finom, tárkonnyal megbolondított levest!
A friss tavaszi zöldségek és a tészta találkozásából csak valami igazán jó dolog sülhet ki.
A változatosan elkészíthető, mindenféle földi jóval gazdagított rizottó nem száraz, nem ragad le, és nem ázik szét.
A hüvelyes zöldségek magas rost-, fehérje- és ásványianyag-tartalmuk révén a tudatos, egészséges étrend részei lehetnek.
Ez a tészta azon túl, hogy finom és laktató, akár munka után is összedobható, ráadásul mirelit borsó is tökéletes hozzá.
Bolti gnocchiból villámgyorsan ínycsiklandó, laktató ebédet készíthetsz. Amíg a tészta megfő, a szósszal is végzel.
A híres Alfredo-csirkéből soha nem tudsz eleget készíteni. Ha a húst fokhagymás vajban sütöd meg, fenséges lesz.
A nyár kedvenc zöldségei kerülnek ebbe a tartalmas, húsgombócos zöldséglevesbe.
A zsenge zöldségekből készülő fetás saláta tele van vitaminnal. Az olívás, fokhagymás öntet pedig még karakteresebbé teszi.
A zamatos, egészséges zöldsborsópestót sokféleképpen felhasználhatod, tésztára, húsokhoz, szendvicshez is kiváló.
A spárgás-borsós tészta üde, zöld színével és csodás ízével az időszak nagy kedvence lehet.
A zsenge, tavaszi zöldségek a főszereplői ennek a zamatos, színes tésztának.
A tészta és a friss, roppanós zöldségek együtt mindig nyerőnek bizonyulnak. Ha parmezánnal is megbolondítod, egyenesen ínyenc fogást tehetsz az asztalra.
Tavasszal a hagyományos húslevesnél is jobban esik a selymes, zamatos zöldségleves. Tökéletes nyitánya a hétvégi, közös ebédnek is.
A zöldborsó hasznos tápanyagokban gazdag, és sokféleképp elkészíthető.
A friss, üde borsókrémleves extra gyorsan elkészül, és ilyen formában a gyerekek is szívesebben megeszik.
Ha télen zöldséges ételekre vágysz, dobj össze gyorsan egy lábos főzeléket! Ha van a fagyasztódban borsó, azt vedd elő!
Az egyszerű, gyorsan összedobható franciasaláta remek köret lehet a rántott hal vagy a különféle sültek mellé.
A brokkolis, borsós tészta remek választás egy egyszerű, gyors, de ízletes ebédhez. Tejszínnel meglocsolva igazán jó lesz az állaga.
A tészta időszűkében mindig kihúz a bajból. Különféle zöldségekkel könnyű, jól variálható, és szinte nincs olyan, aki ne szeretné.
Nincs az az alkalom, amire a fasírt ne lenne jó megoldás. Zöldségekkel megbolondítva nem unalmas.
Nem tejszínes, de még csak nem is tejfölös, az üde borsóleves mascarponéval is fantasztikusan krémes lesz.
Ha tejszínnel habarod be a borsófőzeléket, még finomabb és selymesebb lesz.