Hogyan ejtjük helyesen a gnocchit és a ciabattát? 8 kérdéses kvíz, ami megtornáztatja az agyad
Egyre több, idegen eredetű étel neve kerül be a köztudatba, de tudod mindegyikről, hogyan kell őket kiejteni?
Összesen 45 találat.
Egyre több, idegen eredetű étel neve kerül be a köztudatba, de tudod mindegyikről, hogyan kell őket kiejteni?
A paradicsomos, tonhalas gnocchi gyors megoldást jelenthet, ha a hajtós hétköznapokon tartalmas fogásra vágysz.
A gnocchi bolti tésztából pillanatok alatt elkészülő, nagyon laktató étel. Baconös, fűszeres paradicsomszósszal tálalva isteni.
A kelkáposztával gazdagított sütőtökös gnocchi valódi vitaminbomba a hűvös napokon.
Bár gnocchit készen is vásárolhatsz, ha van egy kis időd, érdemes házilag összeállítanod a kis krumplinudlikat. Tálald fűszeres paradicsommártással!
Az olaszok kedvenc krumplis gombóca, a gnocchi spenóttal és paradicsommal megkoronázva villámgyors vacsoraétel lehet.
Az olaszok krumplinudlija, a gnocchi fokhagymával, baconnel és brokkolival felturbózva is isteni.
Dobj fel medvehagymával mindent, amit csak lehet! A gnocchi is sokkal-sokkal finomabb lesz tőle.
Krumpli helyett sütőtök is lehet az alapja a puha, ízletes házi gnocchinak. Az íze és a színe is fantasztikus.
Bolti gnocchiból villámgyorsan ínycsiklandó, laktató ebédet készíthetsz. Amíg a tészta megfő, a szósszal is végzel.
Ha gyors, de ínyenc tésztát dobnál össze ebédre vagy vacsorára, a spenótos-gombás gnocchi remek választás.
Ilyen egy igazán olaszos ebéd! A gnocchi paradicsomszószban sütve, mozzarellával turbózva extra finom lesz.
Ha szereted az olasz konyhát, a házi készítésű spenótos-sajtos gnocchi is kitűnő választás lehet. Ha teheted, parmezánnal kínáld.
Ha nincs sok időd a főzésre, ez a villámgyors és ínycsiklandó spenótos gnocchi a tökéletes választás. Ne hagyd le róla a ropogós bacont se!
Ha szereted a spárgát, próbáld ki gnocchival és paradicsommal! Egyszerű, gyors és igazán különleges.
Bár könnyebb a boltban megvásárolni a gnocchit, a hazai biztosan sokkal jobb. Főleg, ha friss medvehagymával is tuningolod.
Színesítsd a házi gnocchit, a céklától még izgalmasabb és finomabb lesz!
A fokhagymás, borsós gnocchinak még nagyobb sikere lesz, ha a tésztát is saját magad készíted.
Próbáld ki az olaszok nudliját krumpli helyett sütőtökkel! Nem fogod megbánni.
A házi gnocchit többféle szósszal kínálhatod, de gombás-csirkés feltéttel igazán ínycsiklandó.
A mascarponés gnocchihoz a maradék csirkét is hozzákeverheted, még tartalmasabb lesz.
Ha könnyed, mégis laktató, mediterrán vacsorára vágysz, a paradicsomos gnocchi kitűnő választás.
Gnocchi nemcsak krumplival készülhet, hanem ricottából is. Spenóttal, parmezánnal pedig még izgalmasabb.
Az olaszok nudlija, a gnocchi sok sajttal összesütve egyszerre laktató és finom.
Ha egy kis olaszos ízvilágra vágysz, akkor ezt az ételt szeretni fogod.
Ha nincs időd a tésztakészítéssel foglalkozni, boltiból is tökéletes lesz a sült paradicsomos gnocchi.
A házi gnocchi verhetetlen, pláne kolbásszal, tejföllel és sok sajttal.
Szín- és ízkavalkádban lesz részed, ha bazsalikomos-paradicsomos gnocchival rukkolsz ki.
Ha gnocchit kívánsz, készítsd el saját kezűleg. Kínáld ínycsiklandó fokhagymás-tejszínes mártással.