Tejszínes-csirkés gnocchi
Megéri saját kezűleg készíteni a tejszínes-csirkés gnocchi tésztáját, finomabb, lágyabb, mint a bolti.
Összesen 45 találat.
Megéri saját kezűleg készíteni a tejszínes-csirkés gnocchi tésztáját, finomabb, lágyabb, mint a bolti.
Ha van a hűtődben tészta, 15 perc alatt összedobod ezt a krémes, spenótos gnocchit.
A sajtos gnocchit te is el tudod készíteni olyan finomra, mint ahogy a vendéglőkben kínálják.
Egy munkával telt nap után is összedobhatsz egy gyors és finom vacsorát!
A tésztákat nem lehet nem szeretni, egyszerűek, gyorsan kész vannak és ízletesek.
A mesterséges összetevőkkel dúsított bolti termékek helyett készítsd el a saját változatodat!
A gnocchi önmagában is isteni, vajjal megforgatva.
A gnocchi önmagában is elég laktató étel, ha még nyakon öntöd egy jó adag sajtszósszal, garantált, hogy nem maradsz éhes.
A spenót nem a legkedveltebb zöldség, de ne idegenkedj tőle, így elkészítve biztos ízleni fog.
Az isteni olasz ételek talán a legnépszerűbbek a világon.
Nincs időd, csak egy gyors vacsora elkészítésére? Próbáld ki mennyei gnocchi-receptünket, amit még az olaszok is megirigyelnének!
Remek vacsora lehet egy tányér pikáns paradicsomos gnocchi némi parmezánnal megszórva.
Használd ki a sütőtökszezont, és készíts mennyei leveseket, főételeket vagy akár desszerteket is a narancssárga zöldségből!
Ha a nudlit szereted, a gnocchira se mondj nemet. Próbáld meg magad meggyúrni a tésztát, és próbáld ki különböző mártásainkat is!