Duplasajtos, krémes gnocchi a sütőből: remek fogás 30 perc alatt
Az olaszok nudlija, a gnocchi sok sajttal összesütve egyszerre laktató és finom.

Duplasajtos, krémes gnocchi a sütőből: remek fogás 30 perc alatt
Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Az 54 éves modell alakja akár egy húszévesé: Elle Macpherson ilyen csinos »

Így fedd el a géllakk lenövését otthon: műkörömnél is működik a trükk »

3 egyszerű trükk, amitől tökéletesen nézel majd ki az esküvői fotókon »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs időd, hogy saját kezűleg elkészítsd a népszerű tésztát, bolti változatból is kitűnő sült sajtos gnocchit tehetsz az asztalra. Ezzel a recepttel sok időt spórolhatsz meg, ami a hétköznapi rohanásban különösen jól jön. Tartalmas, mégsem hétköznapi fogás, olasz éttermekben is megállná a helyét.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gnocchi
  • 10 dkg mozzarella
  • 5 dkg parmezán
  • 2.5 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy fazékban tegyél fel vizet forrni kevés sóval és olajjal. Ha elkezd lobogni, rakd bele a tésztát. Kis lángon főzd, közben többször keverd meg óvatosan, hogy a gnocchi ne tapadjon le az edény aljára. Amikor feljön a tészta a víz tetejére, szűrd le, csepegtesd le.
 

Rendezd a gnocchikat vajjal kikent, tűzálló tálba, öntsd le a zúzott fokhagymával és a borssal elkevert tejszínnel, majd szórd rá a kis darabokra vágott mozzarellát. Reszeld rá a parmezánt, és tedd a sütőbe körülbelül 10 percre, míg az ízek jól összeérnek.

Ezt is szeretjük