Duplasajtos, krémes gnocchi a sütőből: remek fogás 30 perc alatt
Az olaszok nudlija, a gnocchi sok sajttal összesütve egyszerre laktató és finom.

Duplasajtos, krémes gnocchi a sütőből: remek fogás 30 perc alatt
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Köldökig kivágott ruhában szexiskedik Olivia Palermo »

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs időd, hogy saját kezűleg elkészítsd a népszerű tésztát, bolti változatból is kitűnő sült sajtos gnocchit tehetsz az asztalra. Ezzel a recepttel sok időt spórolhatsz meg, ami a hétköznapi rohanásban különösen jól jön. Tartalmas, mégsem hétköznapi fogás, olasz éttermekben is megállná a helyét.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gnocchi
  • 10 dkg mozzarella
  • 5 dkg parmezán
  • 2.5 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy fazékban tegyél fel vizet forrni kevés sóval és olajjal. Ha elkezd lobogni, rakd bele a tésztát. Kis lángon főzd, közben többször keverd meg óvatosan, hogy a gnocchi ne tapadjon le az edény aljára. Amikor feljön a tészta a víz tetejére, szűrd le, csepegtesd le.
 

Rendezd a gnocchikat vajjal kikent, tűzálló tálba, öntsd le a zúzott fokhagymával és a borssal elkevert tejszínnel, majd szórd rá a kis darabokra vágott mozzarellát. Reszeld rá a parmezánt, és tedd a sütőbe körülbelül 10 percre, míg az ízek jól összeérnek.

Blog.hu ajánló