Paradicsomos gnocchi sütőben sütve: egyszerű és isteni tésztavacsora ínyenc módra
Ha nincs időd a tésztakészítéssel foglalkozni, boltiból is tökéletes lesz a sült paradicsomos gnocchi.

Paradicsomos gnocchi sütőben sütve: egyszerű és isteni tésztavacsora ínyenc módra
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Így használd a rózsaszínt az esküvőn, hogy elkerüld a giccshatást »

Mostantól nem a táskádhoz, hanem a rúzsodhoz fogod igazítani a cipőd - Elmondjuk, miért »

Bringával mész dolgozni? Így öltözz fel sikkesen! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne menj rögtön méregdrága olasz étterembe, ha egy igazán jó, mediterrán ízvilágú tésztára vágysz. Ez a sült paradicsomos gnocchi remek választás otthon is, és egyáltalán nem a megszokott recept. A paradicsomszósz sűrű és fűszeres, érdemes saját kezűleg elkészíteni.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gnocchi
  • 14 dkg sűrített paradicsom
  • 10 dkg parmezán
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál oregánó
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy fazékban tégy fel vizet forrni. Ha lobog, dobj hozzá sót, majd tedd bele a tésztát, és főzd meg öt-hét perc alatt. Arra ügyelj, hogy ne főzd túl, mert akkor a gnocchik szétesnek vagy összeragadnak. Ha a tészta kész, szűrd le, és csepegtesd le.

A szószhoz a vörös- és a fokhagymát vágd apróra, és kevés forró olajon süsd pár percig. Amikor kezdenek színesedni, öntsd hozzá a paradicsompürét, majd ízesítsd sóval, borssal, oregánóval, és főzd 15 percig. Egy tepsit kenj ki kevés paradicsomos szósszal, és rendezd el benne a gnocchikat. Öntsd le a szósszal, és kicsit forgasd össze. Szórd rá a sajtot, majd tedd előmelegített sütőbe. Süsd össze körülbelül 20 perc alatt. Ha a sajt ráolvad, ki is veheted a sütőből.

Blog.hu ajánló