Mi a különbség a passata és a sűrített paradicsom között? 7 kérdéses kvíz a paradicsomról, amire illik tudni a választ
Paradicsom nélkül ma már elképzelni sem tudjuk a konyhánkat: te mennyit tudsz erről a növényről?
Összesen 67 találat.
Paradicsom nélkül ma már elképzelni sem tudjuk a konyhánkat: te mennyit tudsz erről a növényről?
Húsmentesen is készíthetsz finom lasagnét: most sokféle zöldség legyen a töltelék.
A sütőben sült paradicsomos húsgombóc szaftjába zöldségek is kerülnek, így egészséges és kalóriaszegény.
A tumbet, vagyis a mallorcai lecsó különlegessége, hogy a zöldségek közé krumplikarikák is kerülnek.
Nyáron hamisítatlan, lédús paradicsomot vásárolhatsz: mutatjuk a belőle készíthető legfinomabb recepteket.
Az egyben sült olasz fasírt különlegessége, hogy fűszeres paradicsomszósz ad neki semmihez sem hasonlítható ízt.
A rántott mozzarellarudak fűszeres panírba forgatva különösen finomak.
Glutén- és tojásmentesen is készíthetsz paradicsomos húsgombócot. Süsd ki serpenyőben!
Ez a húsgombócos spagetti eredeti olasz recept alapján készült, és gyerekek-felnőttek egyaránt rajongani fognak érte.
A csirkemellel rakott sült tészta egy csendes vacsorán éppúgy megállja a helyét, mint nagyobb összejöveteleken.
Remek étel a téli napokra ez a fűszeres lencsecurry, ami nem csak finom, de rengeteg energiával tölt majd fel.
A tartalmas szabolcsi töltött káposzta sűrített paradicsommal, édes káposztából készül, a szalonna pedig még ízletesebbé teszi.
A húsgolyók pikáns fűszerezése és a krémes mozzarella együttesen garantálják, hogy minden falatot mindenki élvezettel fogyaszt el.
A hagyományos olasz lasagne újragondolt változata: különleges, ízletes, és a hús helyét a cukkini veszi át.
A magyar konyha egyik legkedveltebb ételei közé tartozik a sűrű paradicsomos szószban főtt töltött paprika.
Akkor a legfinomabb az olasz tészta, ha a paradicsomszószba lágyan olvad bele a sajt.
Úgy lesz a legfinomabb a húsgombócos spagetti, ha a kis golyókra serpenyőben sütsz kérget.
A klasszikus töltött paprika ma hódít. Ezzel a módszerrel lesz tökéletes.
A görög húsgombócok hengeres alakúak, és pikáns paradicsomszósszal leöntve készülnek.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
Készítsd el a rántott mozzarellarudakat nagy szemű pankobundában! Még finomabb, ha saját készítésű, paradicsomos házi marinara szószba mártogatod.
Izgalmasabb, nem a megszokott lesz a vagdalt, ha paradicsomszósszal együtt sütöd meg.
Bár gnocchit készen is vásárolhatsz, ha van egy kis időd, érdemes házilag összeállítanod a kis krumplinudlikat. Tálald fűszeres paradicsommártással!
Az egyik legjobb dolog, ami a csirkecombbal történhet, ha fűszeres, paradicsomos szószban sütöd meg.
Dobj fel medvehagymával mindent, amit csak lehet! A gnocchi is sokkal-sokkal finomabb lesz tőle.
A kelkáposzta nem csak főzeléknek jó, darált hússal töltve kiadós és fenséges fogás.
A fűszeres, paradicsomszószos csirkecomb gyorsan átsül, és biztosan nem szárad ki.
Az óriás kagylótészta remek alap, amit kedvedre tölthetsz. Ricottával, spenóttal és paradicsomszósszal remek ötlet ebédre vagy vacsorára.
Akár télre is elteheted a sokoldalú, zamatos paradicsomszószt, ami a chilitől még különlegesebb.
Ha kóstoltad, azért, ha még nem, azért készítsd el otthon a híres currywurstot! Az egyszerű kolbászt az ízes paradicsomszósz teszi fenségessé.