Spárgás, paradicsomos gnocchi mindössze 20 perc alatt: sok sajttal még finomabb
Ha szereted a spárgát, próbáld ki gnocchival és paradicsommal! Egyszerű, gyors és igazán különleges.

paradicsomos-spargas-gnocchi
Ez is érdekelhet

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Igazi kis gyöngyszem az alpesi panorámaút: szépsége mindenkit elvarázsol (x)

Nagy méretű burkolólapok ragasztása: így sokáig gyönyörködhetsz a végeredményben (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

beauty and style

Így lesz tökéletes a highlighter, és mégsem harsány: tippek a visszafogott csillogáshoz »

Elképesztően nőies a fehér póló, ha így viseled: divatos szettek az örök kedvenccel »

Mire jó, és hogy használ a glikolsav? Hámlaszt, serkenti a kollagéntermelést, és ez még nem minden »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs időd a tésztakészítésre, a mirelit gnocchi is tökéletes alap lehet. Spárgával, paradicsommal igazi színes, ízes, tavaszias főételt varázsolhatsz belőle. A frissen reszelt parmezánnal még csábítóbbá teheted. A fehér, a zöld és sárga is remek választás hozzá. Ez a villámfogás ebédre és vacsorára is jó ötlet. 

Spárgás, paradicsomos gnocchi

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gnocchi
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg gomba
  • 0.5 csomag spárga
  • 5 dkg parmezán
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 evőkanál vaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagyobb fazékban kezdj vizet forralni. Amikor lobog, rakd bele a tésztát, és főzd a csomagoláson található ideig. Amikor fogkemény, szűrd le, csepegtesd le.
A spárgát pucold meg, a fás végét törd le, mosd meg, és vágd kisebb darabokra. Olvassz fel egy evőkanál vajat, dinszteld meg rajta az apróra vágott vöröshagymát. Rakd bele a spárgát, a megpucolt gombát, a feldarabolt paradicsomot, és párold öt percig. Végül forgasd hozzá a tésztát, és azzal is süsd egy kicsit. Sózd meg ízlés szerint, és szórd meg reszelt parmezánnal.

A ropogós spárgás pitét se hagyd ki! Ha leveles tésztát használsz, villámgyorsan végzel vele. 

Ezt is szeretjük