Spárgás, paradicsomos gnocchi mindössze 20 perc alatt: sok sajttal még finomabb
Ha szereted a spárgát, próbáld ki gnocchival és paradicsommal! Egyszerű, gyors és igazán különleges.

paradicsomos-spargas-gnocchi
Ez is érdekelhet

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

UB40 a VeszprémFesten! (x)

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Konzervzöldség a konyhatitok nyitja? (x)

beauty and style

5 szupernőies frizura Palvin Barbitól: a félhosszú fazon és a retró göndörség is jól áll neki »

Még a retró fürdőruha is észbontóan dögös rajta: a plus size modell felkészült a nyárra »

Szupernőies nyári szoknyák, testalkat szerint: széles csípőre és rövid lábakra is van jó fazon »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs időd a tésztakészítésre, a mirelit gnocchi is tökéletes alap lehet. Spárgával, paradicsommal igazi színes, ízes, tavaszias főételt varázsolhatsz belőle. A frissen reszelt parmezánnal még csábítóbbá teheted. A fehér, a zöld és sárga is remek választás hozzá. Ez a villámfogás ebédre és vacsorára is jó ötlet. 

Spárgás, paradicsomos gnocchi

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gnocchi
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg gomba
  • 0.5 csomag spárga
  • 5 dkg parmezán
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 evőkanál vaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagyobb fazékban kezdj vizet forralni. Amikor lobog, rakd bele a tésztát, és főzd a csomagoláson található ideig. Amikor fogkemény, szűrd le, csepegtesd le.
A spárgát pucold meg, a fás végét törd le, mosd meg, és vágd kisebb darabokra. Olvassz fel egy evőkanál vajat, dinszteld meg rajta az apróra vágott vöröshagymát. Rakd bele a spárgát, a megpucolt gombát, a feldarabolt paradicsomot, és párold öt percig. Végül forgasd hozzá a tésztát, és azzal is süsd egy kicsit. Sózd meg ízlés szerint, és szórd meg reszelt parmezánnal.

A ropogós spárgás pitét se hagyd ki! Ha leveles tésztát használsz, villámgyorsan végzel vele. 

Ezt is szeretjük