Fűszeres, parmezános csirkeszárnyak: sütőben sütve nem tocsog az olajban
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
Összesen 92 találat.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A 15 perces tejszínes spagetti tényleg alig igényel munkát. Friss parmezánnal a tetején különösen ellenállhatatlan.
Elképesztően finom lesz a rántott csirkemell, ha a panírjába parmezánt és zöldfűszereket is keversz.
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
Nagyon finom lesz a cukkini, ha ropogós, parmezános bundában sütöd ki.
Frissen fejtett borsóból a legfinomabb a zöldborsós tészta, a krémes állagért pedig most nem a tejszín, hanem a tojássárgája felel.
A spárgát sokféle, kreatív módon készítheted el: pármai sonkába tekerve, reszelt parmezánnal megszórva könnyű és nagyon finom.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Az egybesütött, négysajtos tészta valódi ízkavalkád, sajtrajongóknak pedig egyenesen kötelező fogás.
A tepsis rántott karfiol kiadós fogás, ezzel a módszerrel készítve pedig egészséges is.
A pikáns medvehagymás spagetti hamisítatlan tavaszi ebéd vagy vacsora lehet.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
A sütőtök és a bacon spagetti feltétként is nagyon jól megy egymáshoz.
A tészta különösen finom, ha sütőben összesütik. Csirkével és brokkolival készítve is fenséges.
Ez a fehérboros mártásban készült tészta a hozzá tálalt ropogós baconkockáktól lesz ellenállhatatlan.
A finom, gyúrt tésztából készült négysajtos csiga ideális harapnivaló a sós aprósütemények szerelmeseinek.
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Nem csak édesen működik a palacsinta: bolognai szósszal töltve teljes értékű, laktató fogás válhat belőle.
Az Alfredo-mártás könnyen elkészíthető, és számtalan módon variálható. Tésztára öntve, gombával feldobva is nagyon finom.
A krémes és laktató fokhagymás, tejszínes tészta a sietős esték megmentője, ugyanis villámgyorsan az asztalra kerül.
Ne vegyél mirelit krumplit, hisz otthon is könnyű tökéletesre elkészíteni! A sütőben szépen megpirul, és parmezánnal, hagymával extra finom lesz.
Hozd ki a legtöbbet a sütőtökből! Pürésítve, mascarponéval és parmezánnal kombinálva selymes, ínyenc tésztaszósz lesz belőle.
A zöldfűszeres, parmezános csirkemell a klasszikus rántott hús méltó vetélytársa, mégsem terheli meg annyira a gyomrot.
A parmezános, tejszínes csirkefalatokkal igazi mediterrán hangulatot teremthetsz. Ráadásul alig több mint 30 perc alatt elkészül az ebéd.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A parmezános bundába forgatott cukkinifalatok elkészítése pofonegyszerű, a ropogtatásukat pedig nem lehet abbahagyni. Fokhagymás, tejfölös mártogatóssal az igazi.
Ha a zöldségre parmezános bunda kerül, akkor ropogósabb és finomabb lesz a végeredmény. A padlizsánhoz is illik a különleges panír.
Hétvégéről maradt sült csirkével is felturbózhatod a zamatos, sült paprikával gazdagított tésztát.