Puha négysajtos stangli: a tésztája túrótól szaftos
A izgalmas négysajtos stangli a karácsonyi és szilveszteri bulik sztárja lehet.
Összesen 111 találat.
A izgalmas négysajtos stangli a karácsonyi és szilveszteri bulik sztárja lehet.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
Akár 45 perc alatt is süthetsz zsemlét! Mutatjuk a tökéletes receptet.
A krumplival együtt sütött tejszínes csirkemell a bizonyíték rá, hogy néha a legegyszerűbb receptek működnek a legjobban.
A sós sajtfánk forrázott tésztából készül, és nem bő olajban, hanem sütőben sül.
A négysajtos tepsis krumplit gazdag besamel mártás fogja össze: elképzelni is nehéz ennél finomabb ebédet.
Zseniális képsorozat!
A sajtos, joghurtos szószban sült csirkemell krémes, nem szárad ki, és pillanatok alatt összeállítható.
Tepsiben sütve egészen újfajta élmény az omlett: készítsd sajttal és füstölt sonkával!
A fokhagymás olajban pácolt gombát kínálhatod előételként, köretként, vagy kenheted pirítós tetejére.
A sült sárgarépa a tökéletes bizonyíték rá, hogy nem csak a rizsből vagy a krumpliból válhat isteni köret.
A csirkemellel rakott sült tészta egy csendes vacsorán éppúgy megállja a helyét, mint nagyobb összejöveteleken.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Ezekbe a mennyei kis kekszekbe sajt és fűszerek is kerülnek: ennek a ropogtatását lehetetlen abbahagyni.
A ropogós tepsis kelbimbóhoz remekül megy a reszelt parmezán: zseniális köretet alkotnak együtt.
Az egyszerű rántott karfiolt is feldobhatod parmezános bundával, így igazán izgalmas lesz a végeredmény.
A parmezános cukkinit köretként vagy önálló fogásként is számításba veheted.
Bár az olaszok előételként eszik a rizottót, a csirkés, zöldséges változat olyan laktató, hogy főfogás is lehet belőle.
Akkor a legfinomabb az olasz tészta, ha a paradicsomszószba lágyan olvad bele a sajt.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A 15 perces tejszínes spagetti tényleg alig igényel munkát. Friss parmezánnal a tetején különösen ellenállhatatlan.
Elképesztően finom lesz a rántott csirkemell, ha a panírjába parmezánt és zöldfűszereket is keversz.
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
Nagyon finom lesz a cukkini, ha ropogós, parmezános bundában sütöd ki.
Frissen fejtett borsóból a legfinomabb a zöldborsós tészta, a krémes állagért pedig most nem a tejszín, hanem a tojássárgája felel.
A spárgát sokféle, kreatív módon készítheted el: pármai sonkába tekerve, reszelt parmezánnal megszórva könnyű és nagyon finom.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Az egybesütött, négysajtos tészta valódi ízkavalkád, sajtrajongóknak pedig egyenesen kötelező fogás.
A tepsis rántott karfiol kiadós fogás, ezzel a módszerrel készítve pedig egészséges is.
A pikáns medvehagymás spagetti hamisítatlan tavaszi ebéd vagy vacsora lehet.