Ropogós krumplibundában sült, töltött csirkemell: különleges, de nem macerás
Változtass a megszokott paníron, dobd fel a csirkemellet fűszeres krumplibundával! A töltelék is isteni.
Összesen 601 találat.
Változtass a megszokott paníron, dobd fel a csirkemellet fűszeres krumplibundával! A töltelék is isteni.
A szokásos rakott krumpli helyett ezt készítsd el! Belül szaftos, a teteje ropogós, és tele van zöldségekkel.
Nem kell lemondani a burgonyáról a diéta alatt, de nem mindegy az elkészítés.
Ne mindig bő olajban vagy simán tepsiben, esetleg petrezselyemmel süsd az újkrumplit! Baconnel, lila hagymával extra finom.
Ezért érdemes elővenni a grillsütőt! A kolbásszal, nyárson sült krumplival változatosabbá teheted a kerti partik kínálatát.
Mindig jó, ha van a hűtődben zöldséges alaplé, hisz a levesek mellett mártásokba, szaftos húsokhoz is jól jön.
Legyen ez a következő köret, amit kipróbálsz! Fűszeresen, ropogósan tökéletes.
Ezt a fantasztikus, csábító külsejű, isteni krumplit ki ne hagyd! Már az elkészítése is különleges, de kicsit sem bonyolult.
Ilyenkor újkrumplival gazdagítva a legfinomabb az ízekben dúskáló karfiolleves.
Egy kis változtatás, és teljesen más ízű lesz a krumplipüré. Ennek az állaga is tökéletes.
Ha igazi házias ízekre vágysz, főzz babéros újkrumplifőzeléket! A tejföltől jó selymes lesz.
A sült csirke mindig telitalálat, a kakukkfüves változat még inkább. Néhány trükk, és a hús vajpuha lesz.
A sült újkrumpli spárgával a tavasz egyik legjobb fogása. Hát még sajttal felturbózva!
A spenótos-sajtos tepsis krumpli több, mint köret, önálló ételként is kínálhatod.
Nemcsak petrezselymesen finom az újkrumpli: tejszínnel, sajttal, sütőben sütve igazán fejedelmi lesz.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
Egyél jót, készítsd el villámgyorsan! A spenótos krumplisaláta könnyű, mégis tartalmas.
Ha így sütöd, a zöldséges sertéssült kellően szaftos és fűszeres lesz.
A tepsis krumplit legalább ezerféle variációban elkészítheted. Bármelyiket választod is, senkit nem ér csalódás.
Krumplival még laktatóbb lesz a karalábé-krémleves, a tejszínnel pedig finom selymessé teheted.
Utánozhatatlan íze lesz a krémlevesnek, ha sült zöldségekből készíted. Laktat, mégsem hizlal.
Retekkel, snidlinggel igazán tavasziassá teheted a majonézes krumplisalátát.
Ha könnyed, tavaszi levesre vágysz, a különleges illatú, medvehagymás krumplikrémlevesnél jobbat nehezen találsz.
Ha a rizs helyett krumplival készíted a rakott zöldbabot, még laktatóbb lesz.
A bevagdosott, vagy ahogy sokan ismerik, a Hasselback-krumpli széle ropogós, belül nagyon puha, és alig kell hozzá olaj.
A chowder sűrűbb és laktatóbb, mint egy sima leves. Kukoricával, krumplival nagyon tartalmas és finom.
Maradék sült húst is tehetsz a szaftos, sajtos rakott krumpliba. Nincs vele sok munka, csak rakj mindent a sütőbe.
Együtt készül a ropogós hús és a szaftos köret: ezt a krumpliágyon sült csirkét mindenki szeretni fogja.
Nem kell mindig hús a rakott krumpliba, és a tejfölt is lecserélheted tejszínre.
Ne csak süsd vagy rántsd a halat! Különleges és ínycsiklandó pogácsát készíthetsz belőle.