Grillezett, fűszeres pisztráng, ahogy a Szalajka völgyében készítik
A pisztráng is finomabb lesz, ha előtte pácolod néhány órán át.
Összesen 2035 találat.
A pisztráng is finomabb lesz, ha előtte pácolod néhány órán át.
Ha kevés munkával szeretnél nagyon ízletes főfogást készíteni, a tejfölös-sajtos csirkemell jó választás.
A mozzarellás csirke telitalálat diétázóknak és az olasz konyha rajongóinak.
Ezzel a módszerrel nagyon ízletes lesz a csirkecomb, és mellette a rizs is megfő a serpenyőben.
Ez a csirkemell nem lesz száraz, és az is biztos, hogy a tetején a sajt jó ropogósra sül.
Ha a serpenyős rozmaringos csirkét választod ebédre, nem lesz nehéz dolgod a konyhában.
Az igazi BBQ oldalas olyan puha, hogy szinte szétolvad a szádban.
A marhapörkölt még karakteresebb, pikánsabb lesz, ha bográcsban fő. Ezt sokáig megemlegeti, aki megkóstolja.
Hogy ne legyen túl száraz a csirkemell, sütés előtt forgasd meg mustáros-sajtos szószban.
A mediterrán konyha rajongói imádni fogják a paradicsomos-sajtos csirkemellet.
A különleges szószban sült, pikáns húsgombócokat gyorsan összedobod.
A pácolt borjúszeletet a házi mártás még jobban feldobja.
Sütőben sütve, gluténmentes kenyérből még egészségesebb.
Valami csodás, ahogy a rakott csirkemell magába szívja a fűszeres tejszín kellemes zamatát.