8 igazán ízletes fogás csirkecombból: mind nagyon egyszerű, de finom
Ne csak rántsd a csirkecombot, a legkülönbözőbb variációkban elkészítheted! Szószokkal, fűszerekkel, zöldségekkel is fenséges. Ezek a legjobb változatok!

rozmaringos-csirkecomb
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

A magyaros csipkével is lehet újat mutatni: elbűvölő esküvői ruhák 2020-ra, magyar tervezőtől »

Ez a minta még a kockásat is lekörözi idén: a legdivatosabb pöttyös darabok, árakkal »

Tippek gyors körömnövekedéshez: nincs többé repedezés és letörés »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szárnyát vagy combját? Ha utóbbi mellett döntesz, nem fogsz csalódni. Feltéve, ha jól készíted el. Olcsóbb, mint a mell, és nem olyan száraz. Az azonban fontos, hogy jó minőségű húst válassz. Rengeteg módon variálhatod, készítheted baconbe tekerve, zöldségekkel, szószokkal leborítva.

A csirkecombot megsütni nem nagy ügy, általában elég kicsit ízesíteni, betenni a sütőbe, és néha ránézni. Ám akkor az igazi, ha a bőre szép fényes, kívül ropogós, belül pedig omlós és szaftos. Ehhez elengedhetetlen egy jó pác és a locsolgatás. Érdemes pihentetni a húst a fűszeres keverékben, hogy átvegye a comb a csodás ízeket és illatokat. 

Ezt is szeretjük