8 igazán ízletes fogás csirkecombból: mind nagyon egyszerű, de finom
Ne csak rántsd a csirkecombot, a legkülönbözőbb variációkban elkészítheted! Szószokkal, fűszerekkel, zöldségekkel is fenséges. Ezek a legjobb változatok!
Szárnyát vagy combját? Ha utóbbi mellett döntesz, nem fogsz csalódni. Feltéve, ha jól készíted el. Olcsóbb, mint a mell, és nem olyan száraz. Az azonban fontos, hogy jó minőségű húst válassz. Rengeteg módon variálhatod, készítheted baconbe tekerve, zöldségekkel, szószokkal leborítva.
A csirkecombot megsütni nem nagy ügy, általában elég kicsit ízesíteni, betenni a sütőbe, és néha ránézni. Ám akkor az igazi, ha a bőre szép fényes, kívül ropogós, belül pedig omlós és szaftos. Ehhez elengedhetetlen egy jó pác és a locsolgatás. Érdemes pihentetni a húst a fűszeres keverékben, hogy átvegye a comb a csodás ízeket és illatokat.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- gulyásleves
A gulyástól a hortobágyi palacsintáig: a legfinomabb házias, magyaros ételek
- krumpli
- rakott krumpli