Omlós, fűszeres csirkecombfilé töltve és rántva: a sajtos töltelék isteni
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?

tltott-rantott-filezett-csirkecomb
Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Bárhová belép, mindenki őrá figyel: George Clooney feleségét többet fotózzák, mint a sármos színészt »

Ezt idd reggelente, és beindul a fogyás: zsírégető turmix, ami csúcsra pörgeti az anyagcserét »

Ultranőies nyári frizurák selyemkendővel: ha így kötöd a hajadba, feldobja az öltözéked »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha csont nélkül készíted a combfilét, hamarabb átsül, és finom omlós lesz. Töltsd meg fetás, krémsajtos töltelékkel, majd rántsd ki. Ránézésre olyan, mint a göngyölt csirkemell. Te is odaleszel a végeredményért. Ha tepsiben sütöd, még olajszag sem lesz. A csontot ne dobd ki, jó lesz később a húslevesbe!

Töltött, rántott combfilé

Hozzávalók 4 szelethez:

  • 4 db csirkecomb
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg feta sajt
  • 2 db tojás
  • 2 evőkanál sajtkrém
  • 1 evőkanál aprított snidling
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombok bőrét távolítsd el, és éles késsel a csontnál vágd be. Haladj tovább a csont mentén, és a porcokkal együtt óvatosan szedd ki úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb részt késsel nyisd szét. Rakd folpack fólia közé, és kicsit klopfold ki. A húst sózd és borsozd ízlés szerint. 


A töltelékhez a feta sajtot villával nyomkodd össze, add hozzá a krémsajtot, és lazítsd a masszát a tejföllel. Rakd hozzá a snidlinget és az aprított fokhagymát. Kend a kiklopfolt combfilére, és göngyöld fel. 


Panírozd be a csirkecombot a szokásos módon, tehát forgasd meg a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Rakd kevés zsiradékkal kikent tepsibe, locsold meg kevés olajjal, és fedd le fóliával. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg 40 perc alatt. Ha szükséges, fólia nélkül pirítsd meg. 
A sütőben sült rántott hús corn flakes bundában is nyerő, és jó ropogós. 

Ezt is szeretjük