Rizses, rakott karfiol nyúlós sajtréteggel: tele van minden jóval
A rakott karfiolt készítheted számtalan módon, rizzsel és darált hússal nagyon laktató.
Összesen 2137 találat.
A rakott karfiolt készítheted számtalan módon, rizzsel és darált hússal nagyon laktató.
Ha téged is bosszant, hogy szétdurran a hurka, és kiszakad a bél sütés közben, vesd be az alábbi trükköket!
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Az omlós, puha tarja a pácnak köszönhetően lesz igazán ízletes.
Az inzulinszint szempontjából sem mindegy, hogy mi meddig marad a gyomrodban.
Az omlós, szaftos pulyka emeli az ünnep fényét. A gesztenyés töltelék pedig fenséges.
A karácsonyi menüben is helye lehet a sörtésztába mártott, ropogós bundájú halnak.
Az egyszerű pulykaszárny jó fokhagymásan, a sütőben szép pirosra sütve igazi ínyencség.
A paradicsomos-baconös csirkemell gyorsan elkészíthető, ízletes fogás, amely ebédre vagy vacsorára is jó ötlet.
Sütőben is süthetsz ropogós, aranybarna rántott tonhalat. Utána pedig biztosan nem kell hosszú ideig szellőztetned.
A mustáros sertésragut örömmel fogod tunkolni. Akkor is jó ötlet bevetni, ha népes vendégsereg gyűlik össze nálad.
Ha egy igazán jót akarsz enni, ezt készítsd el! A csülök kívül jó ropogós lesz, a fűszerezés pedig isteni.
Az egészben sült csirke almával és rozmaringgal igazán ütős főétel. Attól sem kell félned, hogy kiszárad.
Finom, puha lesz még a szárazabb sertéshús is, ha sokáig pácolod, és ezzel a módszerrel sütöd.
A corn dog jó ötlet akkor is, ha vendégeket vársz, esetleg zsúrt tartasz, vagy csak valami gyors, virslis ételt ennél vacsorára.
A narancs és a rozmaring együtt hihetetlenül jó, a sima sült csirkét is feldobhatod velük.
Ha egy igazán jót akarsz enni, a fokhagymás szűzpecsenye kitűnő választás. Gyorsan átsül, hihetetlenül puha lesz, és sokáig a szádban érzed az ízét.
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!
A májgaluska akkor tökéletes, ha nem kemény, de nem is esik szét. A megfelelő arányokat azonban nem könnyű eltalálni.
Jobb bundát nem is kívánhatnál a húsra! A csirkét olykor érdemes pulykára cserélni.
A sok-sok olvadó mozzarella és a tejszínes szósz igazán finommá varázsolja a csirkemellet.
Ezen ne múljon az anyagi jóléted, készítsd el Márton-napra a fantasztikus libasültet!
A körte jól illik a csirkéhez. Ha a hús mellé egy-két gyümölcsöt is raksz, sokkal zamatosabb lesz a végeredmény.
A házi májpástétom remek kence a kenyeredre. Ezekkel a fűszerekkel nagyon finom.
A füge édes íze és a fűszeres, sós hús remekül passzolnak egymáshoz. A töltött sertéssült tökéletes választás, ha együtt eszik az egész család.
Csak kicsit kell eltérni a megszokottól, mégis teljesen más lesz a végeredmény. A fordított rántott hús sokkal szaftosabb.
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
Ami nekünk a pörkölt, az a franciáknak a marharagu. Ezt az ízes őszi változatot se hagyd ki!