Sonkával, mozzarellával töltött csirkemell: ropogós bundában még finomabb
A sajttal, sonkával töltött csirkemell igazi klasszikus, amit azért egy-két praktikával változatossá is tehetsz.
Összesen 2137 találat.
A sajttal, sonkával töltött csirkemell igazi klasszikus, amit azért egy-két praktikával változatossá is tehetsz.
Egy kis rafinériával változatosabbá teheted a sült csirkemellet: a chili és a zöldfűszerek feldobják a semleges húst.
A színes, ízletes zöldségek még kívánatosabbá teszik az omlós, baconbe tekert sertéssültet.
A fűszeres paradicsomszósszal és a sajttal turbózott csirkemellből szívesen repetázik mindenki, ráadásul az elkészítése minimális időt vesz csak igénybe.
A ragacsos, szezámmagos csirkecomb egyszerre édes és sós, ropogós és omlós.
Buciba vagy zöldségekkel is tökéletes a könnyen elkészíthető házi húspogácsa.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
Az édes, a savanykás és a csípős ízek csodás harmóniában vannak egymással ebben a fogásban. Az izgalmas pác a csirkemellre is remekül illik.
A pénztárcabarát csirkecomb hálás alapanyag, és akár még a körettel együtt is sütheted.
Az ízes, vajpuhára sült szaftos sertésszeletnél jobb ebéd nem is kell. A pác is házi és isteni.
Ha szereted a gyors, egyszerű, mégis isteni csirkeételeket, akkor a mindenféle finomsággal töltött mellnél jobbat nem is kívánhatsz.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Fantasztikus ízek egy tepsiben! Az egyszerű spenótos, tejszínes csirkemell is izgalmas lesz, ha a tetejére sok sajt kerül.
A barack nem csak sütiben finom, a fűszeres csirkemellet is feldobhatod vele. Rukkolaágyon tálalva ízletes, könnyed főfogás.
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
Hozzál ki minél többet a csirkeszárnyból! Akkor a legjobb, ha egyszerre ragad és ropog.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
A pljeskavica a nagy húsevők kedvence, szaftos, és grillen készítve az igazi.
Ha fokhagymás, joghurtos pácban sütöd a csirkemellet, jó szaftos és omlós lesz.
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
A zöldségekkel dúsított sertésragut a sör még karakteresebbé teszi, és ezt kedvedre tunkolhatod.
Lazacot grillezni egyáltalán nem bonyolult, rövid idő alatt elkészül, a citrusos ízek pedig kifejezetten jól illenek hozzá.
A fűszeres, sörös páccal bolondított sertésszelet grillen sütve a legfinomabb, de a sütőben is elkészítheted.
A sajtos, tejfölös sertéshússal nincs sok munka, laktató, és mindenki elégedett lesz vele.
Ha nem tudod, mihez kezdj a csirkemellel, vagy unod az egyszerű sültet, készítsd el Hasselback módon! A paradicsom és mozzarella kiváló töltelék.
A gomba, a sajt és a bacon hármasa nagyszerűen feldobja az egyszerű csirkemellet.
Ha már unod az egyszerű sült csirkemellet, gazdagítsd fetával, és tekerd baconbe. Sütőben is gyorsan elkészül.
Ha gyorsan szeretnél egészségeset, finomat enni, és kéznél van a grillsütő, akkor a citromos, fokhagymás halszelet tökéletes választás.
Csempéssz hamisítatlan mediterrán hangulatot konyhádba ebédre vagy vacsorára, a görög csirkenyárs ízét sokáig a szádban érzed majd.
A szűzérme a sertés legízletesebb része, szaftos és omlós, zöldfűszerekkel nagyon csábító, ráadásul gyorsan és egyszerűen megsütheted.