Kiadós rakott karaj zöldségekkel és sajttal: paprika, paradicsom és szalonna is sül vele
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
Összesen 2136 találat.
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
A pikáns máztól és a bacontől igazán különleges lesz a csirkeszárny, amit akár grillen is megsüthetsz.
Zöldborsóval és sárgarépával együtt főzve még finomabb és kiadósabb a sertéspörkölt.
A párizsi csirkemell hasonlít a rántott húshoz, csak épp zsemlemorzsa helyett dupla adag lisztben kell megforgatni.
A tepsis krumpli fűszeres, szaftos, és csirkemellel együtt sütve fenséges ebéd.
A nyárias rizses húsban a csirkemell mellett sokféle színes zöldség is helyet kap.
A hagymával sült csirkemáj szaftos és és nagyon laktató fogás.
Nagyon finom a tejszínes csirkemell, ha mézes-mustáros szósszal készíted.
Puha, omlós csirkecombot süthetsz sörtésztában, egy egyszerű trükkel pedig azt is elkerülheted, hogy a hús belül nyers maradjon.
Nagyon finom lesz az egyben sült karaj, ha baconbe tekerve tálalod fel.
Csempéssz egy kis változatosságot a grillezésbe! A sertéstarja szójaszószos pácban fenséges.
A paradicsomos, darált húsos raguval töltött padlizsán egyszerre egészséges és kiadós fogás.
A pljeskavica egy balkáni, grillezett húspogácsa, ami akkor a legfinomabb, ha sült paprikával tálalod.
A bácskai rizses hús egyszerűnek tűnik, mégsem mindig könnyű finomat főzni belőle.
Ha te is azok közül való vagy, akik szeretik a gyümölcs és a hús párosítását, mindenképp készítsd el ezt a puha, szaftos csirkemellet sárgabarackmártással.
A króm a vércukorszintet teszi rendbe, számos élelmiszer tartalmazza, melyeket érdemes beiktatni az étrendbe.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.
A mozzarellával és bazsalikommal együtt sült csirkemell könnyű, szaftos, és úgy laktat, hogy közben nem terheli meg a gyomrot.
Egy egyszerű, trükkös módszerrel különlegessé, még étvágygerjesztőbbé teheted a klasszikus egészben sült csirkét!
Pikáns, kicsit édes, és a legjobb kézzel enni: a paradicsomos szószban sült, ropogós csirkeszárny eteti magát.
Nagyon jól megy az omlósra sült szűzérmékhez a fűszeres, tejszínes mártás.
A színes zöldségekkel együtt sült serpenyős csirkemell egyszerre édes és pikáns, ráadásul nagyon hamar készen van.
A rozmaringos pácban érlelt sertéstarja omlós, illatos, és igazán nincs vele sok munka.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.
A sokféle zöldséggel készült joghurtos csirkemellsaláta jól behűtve a nagy melegben is frissítő.
A karakteres ízű dijoni mustárból nagyon finom szósz készíthető a sertéskaraj mellé.
A zöldségekkel sült pulykasaslik finom, omlós finomság és köret sem kell hozzá nagyon.
A ragacsos kínai csirkemell egyszerre édes és savanykás, bundáját pedig a kefir teszi különlegessé.
A vajas borsmártásban sült szűzérmék omlósak, puhák, és egészen különlegesek.