Védi a szív, a gyomor és a szemek egészségét is: 8 finom ételötlet sóskából
A sóska tele van antioxidánssal és vitaminnal is, érdemes gyakran fogyasztani.
Összesen 397 találat.
A sóska tele van antioxidánssal és vitaminnal is, érdemes gyakran fogyasztani.
A cékla sokkal változatosabban fogyasztható, mintsem hogy savanyúság készüljön belőle.
Az emésztésserkentő, vércukorszint-csökkentő hatású csicsóka sokféle módon elkészíthető.
A sárgarépa nagyon változatosan fogyasztható, nem csak a levesbe érdemes tenni.
Egyre kevesebb háztartásban lehet találkozni mikrohullámú sütővel, mert sokan félnek a káros hatásaitól.
Az őszi-téli időszakban még fontosabbá válik a tudatos vitaminbevitel, mint az év többi időszakában.
A kórházak limitált mennyiségű ellátást tudnak biztosítani a befekvő betegek részére, így pár dolgot mindenképpen be kell pakolni.
Az őszi ködös reggelek, nyirkos napok sokaknál egyet jelent a náthával, köhögéssel és rossz közérzettel - ezen az étrenddel is lehet segíteni.
Fogyókúra alatt nemcsak a különböző ételek összetevőire kell figyelni, hanem a sütésre vagy kiegészítésként használt olajra is.
A gomba tele van vitaminokkal, ezért az őszi szezonban érdemes fogyasztani.
Lelassult a fogyás? Ezek az anyagcsere-felpörgető módszerek segíthetnek.
Alacsony zsír- és magas rosttartalma miatt a szelídgesztenye az őszi sütés-főzés egyik legjobb alapanyaga - nem beszélve arról, mennyire egészséges.
A szilva Magyarországon szinte bárhol megterem, már régóta előszeretettel fogyasztják nyersen, aszalványként vagy lekvár formájában is.
Néhány finom étel erősíti az idegrendszert, és serkenti a memóriát is.
A gyümölcsfogyasztás szabályait javasolt tisztázni a diabétesszel élőknek.
Az étkezésben és a vitaminszedésben is érdemes tudatosan választani.
A káposztafélék rákmegelőző és emésztéssegítő hatása bizonyított, és sokféleképp elkészíthetők.
Krónikus csalánkiütés esetén lényeges a célzott kezelés, mivel hosszú távon állnak fenn a zavaró tünetek.
A pásztortáska szinte bárhol felbukkanhat, ám nem gyom, rengeteg gyógyhatása van.
A szépségszakértő szerint ezek a vitaminok nemcsak hibátlanná, de fiatalossá és feszessé is teszik a bőrt. Elmondta, melyik hogyan hat az arcra.
Az eperfa gyümölcsének és levelének erős fogyókúrás hatást is tulajdonítanak. A kutatók megvizsgálták.
A kolinban gazdag ételek védik a memóriát és a szívet, gyakran kell őket fogyasztani.
A padlizsán számos jótékony hatással bír, melynek köszönhetően egészséges vacsorák alapanyaga lehet.
Az E-vitamin helyreállítja az anyagcsere megfelelő működését, és gyógyítja az egyes anyagcsere-betegségeket.
A B12-vitamin rendkívül fontos a szervezet egészséges működéséhez. Ezek a leggyakoribb okok, melyek miatt érdemes odafigyelni a rendszeres bevitelére.
Kismamaként még fontosabb odafigyelni a szervezet minden rezdülésére.
A szakértőt kérdeztük arról, hogy mi is az a retinol, és miért olyan jó a bőrnek.
A leveles zöldségek nagyon egészségesek, tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal is.
A muffinok gyorsan összedobhatók, egészséges alapanyagokból még jobbak.
A táplálkozástudósok szerint a rovarok a marhahúsnál is több B-vitamint tartalmaznak, és jó forrásai a fehérjének is.