Sajtos szószban sült, töltött gombák: most könnyen beszerezheted a hozzávalókat
Könnyen igazi ínyencfalatokat varázsolhatsz az egyszerű gombából. Töltve, selymes sajtszószban sütve biztos siker forrása.
Összesen 338 találat.
Könnyen igazi ínyencfalatokat varázsolhatsz az egyszerű gombából. Töltve, selymes sajtszószban sütve biztos siker forrása.
A fokhagymás karfiolfalatokat bátran választhatod akkor, ha a fölös kilóktól szeretnél megszabadulni.
Húsokhoz, kenyérre is tökéletes az ízes, illatos lilahagymalekvár.
Friss, egészséges, és nem hizlal. Ha eddig nem próbáltad, a céklafasírtot el kell készítened.
Az édesburgonya jó alternatívája lehet a krumplinak. Készíts belőle diétás rösztit a hétvégi főfogás mellé!
Egy kis kreativitással minden eddiginél izgalmasabban tálalhatod a sült cukkinit.
Ha extra köretet keresel a hétvégi főfogás mellé, nem bánod meg, ha erre a parmezános-fokhagymás krumplira esik a választásod.
Ennél egészségesebb köretet nem is kínálhatsz kedvenc sült húsaid mellé!
Az édesburgonyának sütve a legintenzívebb az íze. Turbózd fel fűszerekkel is!
A töltött tök kalóriaszegény, mégis laktató fogás. Jól jön akkor is, ha éppen fogyózol.
Nassolj egészségesen! A házi chipsek olaj nélkül is készülhetnek, és jó ropogósak lesznek.
Az íze csodás, alacsony a kalóriatartalma, fűszerezve pedig egyszerűen fantasztikus a sütőtök.
Napérlelte, édes paradicsomból a legfinomabb ez a mediterrán ízvilágú, könnyű étel.
Ne csak rántva vagy párolva tedd a brokkolit és a karfiolt a tányérra! Íme, egy szuperfinom tepsis változat!
Ha vitamindús fogásra vágysz, és az alakodra is vigyázol, a színes zöldbabsaláta remek választás.
Igazi extra köret: grillezett, sült húsokhoz is tökéletes választás a kapros, vajas krumpli.
A lecsókrémleves akkor az igazi, ha napérlelte, friss, édes paradicsomból készíted.
A fetás krémmel töltött paprika kiváló előétel vagy könnyű vacsora is lehet.
Ha nassolnál, ne bolti, zacskós chipset válassz, készítsd el inkább otthon! Sütőben sütve az olajszagot is megúszod.
A paprikakrém még ízletesebb lesz, ha paradicsomot is teszel hozzá. Nem kerül viszont bele tartósítószer és ízfokozó.
A paradicsom és a padlizsán nagyszerű páros. Erre remek bizonyíték az erdélyiek nagy kedvence, a zakuszka.
Isteni, gombás étel, amit elrontani sem lehet, és akár vendégváró falatnak is tökéletes.
Rakd el nyersen, fűszeres lében a paradicsomot, és egész évben friss, üde marad!
A kissé fanyar, ropogósra sült, rántott zöld paradicsom kánikulában jobban esik, mint a hús.
Ezt a padlizsánkrémet ki kell próbálnod! Tele van csodás ízekkel, friss, zamatos zöldségekkel.
A fűszeres, ecetes patisszon nem megszokott savanyúság, pedig nagyon finom.
A tabulé egyszerű, egészséges saláta, tele van friss zöldségekkel és sok petrezselyemmel.
A színes, könnyed sopszka saláta remek kiegészítője lehet a grillezett vagy sült húsoknak, de önmagában is kitűnő.
Ha eddig csak főzted a csemegekukoricát, ideje kipróbálni fűszervajjal megkenve, grillezve is. Jót tesz neki a füstös íz.
Míg kívülről jó ropogósra sül, addig belül puha marad: a krumplinyárs mindenki kedvence lesz.