Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész

A fetás krémmel töltött paprika kiváló előétel vagy könnyű vacsora is lehet.

Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Percek alatt összedobod a fetás krémmel töltött paprikát, igaz, érdemes pihentetni a hűtőben. Önmagában vagy friss péksüteménnyel is kitűnő. Variáld kedvedre, feldobatod még a krémet oregánóval, bazsalikommal, és sajtot is szórhatsz a tetejére.

Fetás krémmel töltött paprika

Hozzávalók

  • 6 db paprika
  • 20 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál tejföl
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szelet bacon
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Válogass húsosabb paprikákat, majd mosd meg, és csepegtesd le. Vágd félbe, csumázd ki, és távolítsd el a magházat. Ügyelj, hogy a paprika ne sérüljön meg. A fetát törd össze villával, lazítsd tejföllel, majd ízesítsd borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a felkockázott bacont. Kóstold meg, ha szükséges, dobj még hozzá sót, esetleg más fűszert. A paprikát egy evőkanállal töltsd meg a fetás krémmel. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek, és behűtve tálald. 

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük