Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész
A fetás krémmel töltött paprika kiváló előétel vagy könnyű vacsora is lehet.

Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész
Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Egy ügyes trükk, amitől élénkebb lesz a rúzs színe a szádon: világosító ajakradír házilag »

Elszívja az izzadságot, és kényelmesebbé teszi a cipőt: 5 eset, amikor kisegíthet egy intimbetét »

Hajmeresztő pulóverek a 80-as évekből – Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk-e »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Percek alatt összedobod a fetás krémmel töltött paprikát, igaz, érdemes pihentetni a hűtőben. Önmagában vagy friss péksüteménnyel is kitűnő. Variáld kedvedre, feldobatod még a krémet oregánóval, bazsalikommal, és sajtot is szórhatsz a tetejére.

Fetás krémmel töltött paprika

Hozzávalók:

  • 6 db paprika
  • 20 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál tejföl
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szelet bacon
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Válogass húsosabb paprikákat, majd mosd meg, és csepegtesd le. Vágd félbe, csumázd ki, és távolítsd el a magházat. Ügyelj, hogy a paprika ne sérüljön meg. A fetát törd össze villával, lazítsd tejföllel, majd ízesítsd borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a felkockázott bacont. Kóstold meg, ha szükséges, dobj még hozzá sót, esetleg más fűszert. A paprikát egy evőkanállal töltsd meg a fetás krémmel. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek, és behűtve tálald. 

Ezt is szeretjük