Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész
A fetás krémmel töltött paprika kiváló előétel vagy könnyű vacsora is lehet.

Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész
Ez is érdekelhet

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival (x)

Minden második negyven feletti nőt érint a betegség: mégis tabutémának számít (x)

UB40 a VeszprémFesten! (x)

beauty and style

Készítsd el a szezon legmenőbb karkötőjét: csak 10 perc, és olcsóbb, mint a bolti »

Így készíts házi fátyolmaszkot: csupán 3 hozzávalóból »

Most minden menő, ami turistahatást kelt: a nyár legmenőbb darabjait már nem csak nyaraláson viselheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Percek alatt összedobod a fetás krémmel töltött paprikát, igaz, érdemes pihentetni a hűtőben. Önmagában vagy friss péksüteménnyel is kitűnő. Variáld kedvedre, feldobatod még a krémet oregánóval, bazsalikommal, és sajtot is szórhatsz a tetejére.

Fetás krémmel töltött paprika

Hozzávalók:

  • 6 db paprika
  • 20 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál tejföl
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szelet bacon
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Válogass húsosabb paprikákat, majd mosd meg, és csepegtesd le. Vágd félbe, csumázd ki, és távolítsd el a magházat. Ügyelj, hogy a paprika ne sérüljön meg. A fetát törd össze villával, lazítsd tejföllel, majd ízesítsd borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a felkockázott bacont. Kóstold meg, ha szükséges, dobj még hozzá sót, esetleg más fűszert. A paprikát egy evőkanállal töltsd meg a fetás krémmel. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek, és behűtve tálald. 

Ezt is szeretjük