Hideg, ízletes lecsókrémleves pofonegyszerűen: így még sosem kóstoltad a lecsót
A lecsókrémleves akkor az igazi, ha napérlelte, friss, édes paradicsomból készíted.

Hideg, ízletes lecsókrémleves pofonegyszerűen: így még sosem kóstoltad a lecsót
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

Nem talált a méretében szexi fehérneműt a plus size blogger, ezért saját kollekcióval állt elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hogy ez eddig miért nem jutott az eszedbe? Pedig nagyon egyszerű és ízletes, ráadásul csak egy kicsit kell változtatni az eredeti lecsórecepten. Pirított kolbászkarikákkal, virslivel még laktatóbbá teheted. Használj hozzá minél többféle színű zöldséget. Télen sem kell nélkülöznöd, a most eltett lecsóalapból is tökéletes lesz. 

Hozzávalók:

  • 10 dkg szalonna
  • 6 db paradicsom
  • 4 db paprika
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A zöldségeket mosd meg, a paradicsomot szeleteld fel. A paprikát csumázd ki, szedd ki a magját, és darabold fel. A szalonnát vágd kis kockákra, és egy lábosban süsd ki a zsírját. Rakd  hozzá az aprított vöröshagymát, és pirítsd meg. Tedd hozzá a paprikát, a paradicsomot, majd dobd hozzá a sót és a borsot. Fedő alatt párold puhára körülbelül 30 perc alatt.
Amikor a zöldségek már puhák, húzd le a lángról, és pépesítsd botmixerrel. Öntsd hozzá a tejszínt, hogy jó selymes legyen. Amennyiben túl sűrű, hígíthatod még vízzel. Ha szeretnéd, szűrőn még átpasszírozhatod.  

Ezt is szeretjük