Még nem késő eltenni a lecsót télire! Ezzel a módszerrel biztos, hogy nem romlik meg
Ha elteszed télire a lecsót, egész évben tálalhatod a szaftos, tunkolni való finomságot.
Összesen 65 találat.
Ha elteszed télire a lecsót, egész évben tálalhatod a szaftos, tunkolni való finomságot.
Még finomabb lesz a nyárvégi lecsó, ha padlizsánt és cukkinit is főzöl hozzá.
A török lecsó, vagyis a menemen hasonlít a miénkre, de kaliforniai paprikából készül, és nincs benne kolbász.
A tojásos lecsó tartalmas fogás, ami vegetáriánus változatban vagy zsírral és kolbásszal főzve is fantasztikus.
A békebeli lecsós szelet megunhatatlan főétel. Tepsiben összesütve még gazdagabb ízeket kapsz.
A lecsóhoz a csirkecomb is jól passzol: mutatjuk, hogyan készítheted el a legfinomabbra.
Ismerkedj meg a legjobb lecsóreceptekkel, és készítsd el ezen a nyáron az összeset!
A alábbiakban a lecsó alapreceptjét mutatjuk meg, amelyet utána kedved szerint variálhatsz, vagy dobhatsz fel egyéb hozzávalókkal.
Még finomabb lesz a lecsós csirkemell, ha a köretként szolgáló krumplit a szaftjában főzöd meg.
A cigánylecsóba a paprikán és a paradicsomon kívül káposzta és a megszokottnál több hagyma kerül.
A nyáron eltett lecsó egyik legjobb felhasználási módja, ha lecsós csirkecombot készítesz belőle.
A lecsós spagetti egyszerű elven készül, és nagyon hamar az asztalon van.
A hagyományos kolbászos lecsót mindenki máshogy készíti, de ezzel a recepttel nem lőhetsz mellé.
Ha nyár, akkor lecsó. Ezzel a világ minden táján hasonlóan vannak. Neked melyik változat ízlik a legjobban?
Ez a cukkinis zöldségragu a legjobb választás, ha valami húsmentes, mégis kiadós ebédre vágysz.
Ha még nem próbáltad a tepsis lecsót, itt az ideje elkészíteni, hisz az ízek sokkal intenzívebbek lesznek.
Télen is juthat finom házi lecsó az asztalra, ha még mostanában elteszed friss zöldségekből.
Nyáron azok is szívesen vetik rá magukat a különböző vegán ételekre, akik egyébként húst szeretnek enni hússal.
Az olasz lecsó, vagyis a peperonata sokféle színes paprikából, és hús nélkül készül.
A gyuvecs, vagyis a balkáni népek lecsója számtalan módon készíthető, mindenhogy finom.
A nyár örök slágere, a lecsó cukkinivel feldobva csak még finomabb lesz.
Kedvenc ételeink, amik nélkül nincs nyár, nincs nyaralás.
Nyár közepén friss, édes paradicsomból és harsogó paprikából a legfinomabb a házias, kolbásszal gazdagított lecsó.
A lecsó csirkével és tésztával kiadós ebéd, amihez akár a hétvégi maradék húst is felhasználhatod.
A franciák lecsója, a ratatouille a miénknél is gazdagabb ízvilágú. A paradicsomszósz és a friss fűszerek még izgalmasabbá teszik.
Most édes, lédús a paradicsom, érett a paprika, így végre rakhatsz el jó adag lecsót télre is. Dobd fel idén padlizsánnal is!
A mindenféle finomsággal teli lecsó megunhatatlan kedvenc. A szalonna jó, füstös ízt ad neki, tarhonyával pedig még laktatóbb.
Most kiélvezheted a paprikából készülő ételek csodás ízét! Itt a lecsó, a paprikás krumpli vagy a töltött paprika szezonja, de adj esélyt újdonságoknak is!
Ha szereted a lecsót, és szívesen kísérletezel, próbáld ki a baszk változatot! Néhány fűszertől lesz igazán izgalmas.
A paprika- és paradicsomszezon kedvence a lecsós csirkemell, ami még ízletesebb lesz, ha pácolod egy kicsit a húst.