Egészben sült csirke almával és krumplival: a bőre ropogós, a hús szaftos és omlós
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
Összesen 137 találat.
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
Ebben a kényelmesen elkészíthető tepsis csirkében az édes és a sós ízek csodás harmóniában vannak egymással.
Amerikai grillpartik kedvence a sörösdobozon sült csirke. Ezzel a módszerrel a hús fantasztikusan puha lesz.
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A sült csirkecombnak jót tesz, ha a sütőben borral locsolgatod, ráadásul a répás köret is vele együtt sül.
Ha igazán ropogós csirkecombra vágysz, a corn flakes a tökéletes megoldás. Ráadásul nem tocsog a hús az olajban.
A tejszínes sült csirkében ezúttal a póréhagyma is főszerepet kap, így még ízletesebb lesz.
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
Könnyed vacsora vagy akár a szendvics alternatívája is lehet a friss zöldségekkel és fűszeres csirkével töltött tortilla.
Ha unod a sima sült csirkét, akkor dobd fel fokhagymával és kakukkfűvel! A siker titka, hogy ne sajnáld a fűszereket!
Csupa egészséges finomság egy tepsiben! Sokkal zamatosabb a fogás, amikor a hús és a köret együtt sül.
A mézes, narancsos ízkombináció egyszerűen fantasztikus! Ez az egészben sült csirke tökéletesen illik a karácsonyi menübe.
Hogy ne legyen unalmas a csirkemell, legközelebb oregánós, fokhagymás páccal bolondítsd meg!
Csupa csodás íz egy tepsiben! A szilvás, fűszeres sült csirke nagyszerű ötlet a hétvégi családi ebédhez is.
Ha szereted együtt az édeset és a sósat, a húst és a gyümölcsöt, akkor ne hagyd ki a körtével sült csirkét se!
A sült csirke az az étel, ami mindig beválik, gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik. Főleg, ha kellemesen fűszeres, jó ropogós a külseje, és omlós a belseje.
Ha paradicsomszószban sütöd a csirkét, nem szárad ki, és csodás íze, illata lesz.
Tökéletes, összedobálós étel, amihez nem kell mesterszakácsnak lenni.
Az üde pác sokat dob a csirkemellen. Hagyd benne legalább egy-két órát. Sütéskor pedig rakj hozzá paprikát.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Ha nem tudod, hogy dobd fel a csirkét, próbáld ki így! Gazdag ízét a petrezselyem, a citrom és a fokhagyma adja.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
A sült csirke mindig telitalálat, a kakukkfüves változat még inkább. Néhány trükk, és a hús vajpuha lesz.
A pofonegyszerű zöldséges csirkemellhez jól illik a kakukkfüves pác.
Plusz zsiradék nélkül is fantasztikus sült csirkét tálalhatsz, ha sütőzacskóban sütöd. Ráadásul az ízek még jobban összeérnek.
Az egészben sült csirkének már a látványa és az illata meghozza mindenki étvágyát. Könnyű, laktató, és elkészíteni sem bonyolult.
Az egészben sült csirke almával és rozmaringgal igazán ütős főétel. Attól sem kell félned, hogy kiszárad.
A narancs és a rozmaring együtt hihetetlenül jó, a sima sült csirkét is feldobhatod velük.