Omlós sült csirkemell sajtkrémmel: szénhidrátszegény, könnyű ebéd
A zöldfűszeres, sajtkrémes csirkemell ideális választás akkor, ha nemcsak finomat szeretnél enni, hanem az is fontos számodra, hogy ne hizlaljon az ebéd.
Összesen 2136 találat.
A zöldfűszeres, sajtkrémes csirkemell ideális választás akkor, ha nemcsak finomat szeretnél enni, hanem az is fontos számodra, hogy ne hizlaljon az ebéd.
Ha így készíted a fokhagymás oldalast, a tiéd lesz a legfinomabb.
A labancpecsenyéhez töltsd meg a sertéstarját sonkával és sajttal, és forgasd paprikás lisztbe!
Ha szereted az egészben sült fasírtot, készítsd el szicíliai módra fűszerekkel és sajttal!
Nagyon jól megy a ropogós sült csirkecombhoz a vele sült alma és hagyma.
Az egészben sütött budai töltött karaj belsejében lágy, tojásos krém bújik meg.
A kapuvári böllérmáj igazi csupa húsos, télies fogás.
A joghurtos csirkeszárnyakkal alig van munka: csak pácold be őket, és néhány óra múlva sütőben pirítsd ropogósra.
A legfinomabb csirkepaprikás sokáig fő, de minden belefektetett perc megéri.
A bakonyi betyárgulyás különlegessége a szalonnás alap, a belefőzött gomba és a gazdag fűszerezés.
A zabpelyhes bundában sült rántott csirkemell sütőben is ropogós lesz.
Vajpuha csirkecombok citrommal és gyömbérrel sütve: hagymaszeletek is pirulnak mellette a sütőben.
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
Pásztorpitét édeskrumpliból is készíthetsz, így változatosabb.
A bundázott csirkemell úgy is nagyon finom, ha fehérboros masszába mártod, és ezután sütöd ki olajban.
A tejszínes-sajtos sertéskarajjal alig van valódi munka. A krémes szósszal leöntött hús tetejére lágyan olvad rá a sajt.
A sörös-narancsos pácban sült csirkecombok illatosak, ropogósak, és nagyon jó a kezedbe véve falatozni őket.
A ropogósra sült jamaicai csirkecombokba sokféle különleges fűszer kerül.
A hagyományos hétvégi rántott karaj ezzel a módszerrel valóban tökéletes lesz.
Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, viszonylag gyorsan átsül, és nem kell mellette ácsorogni: a fokhagymás tarja kitűnő ebéd lehet.
A Sztroganov-csirkemell bő fél óra alatt az asztalon lehet, de érdemes belőle nagy adagot készíteni, mert mindenki repetát fog kérni belőle.
A serpenyős zöldséges csirkemell sok zöldséggel együtt sül, és rizs vagy krumpli nem is kell már mellé.
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
A flamand sertéskaraj a sörön és a mustáron kívül még egy különleges hozzávalónak köszönheti utánozhatatlan ízét.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.
Ebben a fűszeres sült csirkemellben zöldségekkel együtt is mindössze 280 kalória van, így tényleg bűntudat nélkül fogyaszthatod.
A rántott máj ma is viszonylag olcsó fogás, ráadásul tele van vitaminnal. Tálald ecetes krumplisalátával!
Ebben az oregánós csirkemellben alig van kalória, így diétázók is nyugodtan fogyaszthatják.
Fokhagymás-gyömbéres ízesítéssel még finomabb lesz a ropogós rántott sertéskaraj.
Az egyben sült fasírttal kevesebb a macera, mint a gombócos változattal, és zsiradékot is kevesebbet vesz fel. Tálald krémes krumplipürével!