Vajpuha sertéskaraj citromos pácban: a munka nagy részét bízd a sütőre
Citromos pácban érlelve nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető a puha sertéskaraj.
Összesen 2136 találat.
Citromos pácban érlelve nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető a puha sertéskaraj.
Számtalan módon készítheted a héjában sült, töltött krumplit: ebbe a változatba szaftos, zöldséges, darált húsos ragu kerül.
A zöldfűszeres pácban érlelt csirkecomb bőre ropogós, a húsa pedig szaftos és ízletes.
A szaftos és omlós rozmaringos szűzérmékkel alig van munka, miközben akár ünnepi alkalmakon is megállják a helyüket.
A vasalt csirkecomb egy egyszerű technikának köszönheti fantasztikus állagát: kívül ropogós, belül szaftos, és néhány perc alatt elkészül.
Ha így készíted a sütőben sült hurkát, biztos, hogy nem fog szétdurranni sütés közben.
Ha sütőben sütöd ki a rántott csirkeszárnyat, nem fogja magát teleszívni olajjal, de így is finom ropogós lesz.
Ha a savanyú káposztát darált hússal egybesütve készíted, mindenki megnyalja majd a tíz ujját utána.
A mustáros, serpenyőben sült csirkecombfilé szaftos, vajpuha és ellenállhatatlan.
A tejszínes szószban sült, vajpuha serpenyős karajjal alig negyedóra valódi munka van.
A szaftos fokhagymás szűzpecsenye amilyen egyszerűen elkészül, olyan elegáns és finom.
A magyar konyha egyik nagy kedvence a csirkepaprikás, amit egyszerű elkészíteni, mégis néhány dologra fontos odafigyelni a tökéletes eredményért.
Nem egészen egy óra alatt fenséges ebédet varázsolhatsz az asztalra. A csirkecombbal együtt sül a zöldségköret is, ami így sokkal ízletesebb lesz.
Kínálj a szilveszteri buliba étvágygerjesztő hidegtálat fasírtgolyókkal megpakolva. A partifalatok mozzarellával töltve még csábítóbbak.
A sült csülök látványa étvágygerjesztő, a húsa olyan omlós, hogy leesik a csontról, a bőre pedig ropogós.
Az omlós, szaftos sertéssült fenséges ebéd lehet, de akár a hidegtálra is kiváló. Zöldségekkel sütve még tartalmasabb.
A ropogós, naranccsal, sütőtökkel sült csirkecombért odaleszel, ha szereted az egyszerre édes és sós ízeket.
Sokak számára elképzelhetetlen a téli időszak kocsonya nélkül: most megmutatjuk, mitől lesz igazán remegős.
A rozé kacsamell a nevét a belsejéről kapta, amely sütés után még rózsaszínes marad.
Az aszalt szilvával töltött csirkemell hamisítatlan ünnepi fogás, ráadásul nem is kell vele sokat dolgozni.
A krémes, zöldséges toszkán csirkemellben kétféle paradicsom és spenót is található.
Bár az egészben sült karácsonyi kacsa két napig pácolódik, valódi munka szinte nincs is vele.
A májas krémmel töltött csirkecomb gazdag, laktató hétvégi ebéd lehet.
A sertéskarajhoz nagyon jól megy az illatos narancs, vajban sütve pedig még omlósabb lesz.
Ezeket a mennyei húsgombócokat édes és pikáns mézes, mustáros szósz koronázza meg.
A hirtelensült fokhagymás sertéskarajhoz alig kell valami, és egy-két szabály betartásával abban is biztos lehetsz, hogy nem szárad majd ki.
Ezek a kis fasírtgolyók pont úgy készülnek, minta hagyományos változat, de a hús egy része helyett répa és krumpli kerül a masszába.
Változatosan elkészítheted a rántott csirkemellet gluténmentesen, mandulás bundába forgatva.
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
A sült pecsenyekacsamájhoz alig kell valami, így akár egy gyors hétköznapi ebédként is tökéletes.