Omlós hagymás-rozmaringos csirkecomb: süsd vele a krumplit is
Dobd fel a csirkecombot izgalmas páccal! Még finomabb lesz a végeredmény, ha pihenteted is egy kicsit a sütés előtt.
Összesen 199 találat.
Dobd fel a csirkecombot izgalmas páccal! Még finomabb lesz a végeredmény, ha pihenteted is egy kicsit a sütés előtt.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
A rántott csirkecomb igazán fejedelmi hétvégi ebéd. Ezzel a módszerrel biztos lehetsz benne, hogy nem marad sületlen a hús.
A legfinomabb kínai csípős-ragacsos csirke elkészítésére időt kell szánni, de a végeredmény mindent felülmúl majd.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Sütőzacskóban készítve még finomabb a csirkecomb. Készítsd fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!
A dús krémmel sütött húsok kedvelőinek kötelező kipróbálni ezt a póréhagymával sütött, cheddar sajtmártásos csirkecombot.
Ne ijesszen meg a teriyaki szószban sült csirkecomb különleges neve: egyszerűen elkészíthető, mégis nagyon finom fogásról van szó.
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
Süsd a ropogós, rozmaringos csirkecombokat krumplival és hagymával egy tepsiben!
A csípős mázzal bevont csirkecombokat sütőtökkel együtt piríthatod ropogósra.
Ha szereted a hús-gyümölcs párosítást, a körtés, fokhagymás csirkecombban sem fogsz csalódni. Főleg, ha borral locsolgatod.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
Egyszerre ropogós és omlós csirkecombot készíthetsz, ha előtte borsos pácban tartod.
A csirkecombhoz a különféle gyümölcsök is jó mennek: hagymával és almával együtt sütve ellenállhatatlan.
Az illatos narancsos csirkecombok akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
A csirkecomb igazi aduász: rengeteg módon és változatban teheted az asztalra. Válogass a legjobb receptek közül!
A változatosan elkészíthető csirkecombot mustáros pácban pihentetve, baconbe tekerve is próbáld ki!
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
A csirkecombot a végtelenségig variálhatod. Érdemes megkóstolni a boros pácban érlelt és sült, fantasztikusan omlós változatot is.
Egészen különleges zamata lesz a csirkecombnak, ha vörösborban párolod puhára.
Serpenyőben, gombával és répával együtt is megsütheted a csirkecombot. Száraz vörösborral készítve különlegesebb alkalmakra is kiváló.
A tökkel, hagymával sült csirkecombbal nem megy el sok időd. Csak dobj mindent a tepsibe, utána pedig már a sütő mindent elintéz.
Különlegesen omlós, zamatos csirkecombokat süthetsz ki, ha először sörös pácban érleled őket.
Kiváló köret az édesburgonya a sült csirkecomb mellé, pláne, ha együtt pirulnak a sütőben.