Csirkecombok paradicsomos, tejszínes szaftban sütve: tíz perc valódi munka van csak vele
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
Összesen 215 találat.
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
A tejszínes, fokhagymás mártásban sült csirkecombokat elég egyszer elkészíteni, hogy azonnal a család kedvencévé váljanak.
Citromos-rozmaringos pácban érlelve egészen különlegesen finom lesz a csirkecomb.
A zöldfűszeres pácban érlelt csirkecomb bőre ropogós, a húsa pedig szaftos és ízletes.
A vasalt csirkecomb egy egyszerű technikának köszönheti fantasztikus állagát: kívül ropogós, belül szaftos, és néhány perc alatt elkészül.
A mustáros, serpenyőben sült csirkecombfilé szaftos, vajpuha és ellenállhatatlan.
Az ünnepek után főleg jólesnek a csirkéből, pulykából készülő sovány, diétás fogások.
A magyar konyha egyik nagy kedvence a csirkepaprikás, amit egyszerű elkészíteni, mégis néhány dologra fontos odafigyelni a tökéletes eredményért.
Nem egészen egy óra alatt fenséges ebédet varázsolhatsz az asztalra. A csirkecombbal együtt sül a zöldségköret is, ami így sokkal ízletesebb lesz.
A ropogós, naranccsal, sütőtökkel sült csirkecombért odaleszel, ha szereted az egyszerre édes és sós ízeket.
A májas krémmel töltött csirkecomb gazdag, laktató hétvégi ebéd lehet.
A legfinomabb csirkepaprikás sokáig fő, de minden belefektetett perc megéri.
Vajpuha csirkecombok citrommal és gyömbérrel sütve: hagymaszeletek is pirulnak mellette a sütőben.
A ropogósra sült jamaicai csirkecombokba sokféle különleges fűszer kerül.
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.
Csirkéből rendkívül változatos ételeket készíthetsz: máshogy kell főzni a mellet, a combot és a májat, de mindegyik isteni lehet.
A krumplival és birsalmával sült csirkecomb hamisítatlan őszi fogás.
Húsételek között is találhatsz olyat, amit könnyen és finoman elkészíthetsz diétásra.
A ragacsos mázzal sült narancsos csirkecomb illatos és ellenállhatatlan: igazi vigasztaló fogás a hűvös napokon.
A húsos ételek is lehetnek olcsók, most erre mutatunk ötleteket.
A nyáron eltett lecsó egyik legjobb felhasználási módja, ha lecsós csirkecombot készítesz belőle.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
A szőlő nagyon jól megy a fűszeres, szaftos sült csirkecombhoz.
A mézes-fokhagymás csirkecomb egyszerre édes és pikáns, ropogós és omlós.
Puha, omlós csirkecombot süthetsz sörtésztában, egy egyszerű trükkel pedig azt is elkerülheted, hogy a hús belül nyers maradjon.
A mai árak mellett egyre nehezebb takarékos ételeket főzni, mégis létszükséglet. Egy kis fantáziával ez nem is lehetetlen feladat.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.