Almával, egészben sült csirke: a bőre szép fényes és jó ropogós
Csupa egyszerű hozzávalóból isteni hétvégi főételt tehetsz az asztalra. Az egészben sült csirke omlós és szaftos.
Összesen 598 találat.
Csupa egyszerű hozzávalóból isteni hétvégi főételt tehetsz az asztalra. Az egészben sült csirke omlós és szaftos.
A paradicsomos-mézes páctól fenséges lesz a ragacsos csirkeszárny, ami akkor tökéletes, ha kívül ropogós, belül omlós.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
Ennek az egészben sült csirkének a titka a vaj és a sok fokhagyma.
Ínycsiklandó ételt varázsolhatsz a csirkecombból, ha zöldségekkel együtt sütöd ropogósra. A bor különleges ízt ad neki.
Ez a csirkés, zöldséges tészta kiadós, laktató és minden alkalomra bevethető.
A csirkét érdemes vajjal bekenni, akkor lesz jó ropogós a bőre. Csak tíz perc munka van vele, a többit bízd a sütőre.
A fokhagymával sült csirkeszárny talán legfinomabb része a ropogósra pirult bőr. Gyors ebéd vagy vacsora is lehet az ízletes fogás.
Ne legyen mindig ugyanolyan az egészben sült csirke! A különféle citrusok csodás aromát és zamatot adnak a húsnak.
A tortillatekercsben az az egyik legjobb, hogy sok finomságot pakolhatsz bele. Érdemes kis csípőssel is megbolondítani.
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
A szürke napokat garantáltan feldobja a mediterrán ízvilágú, aszalt paradicsommal töltött csirkemell, ami ráadásul gyorsan elkészül.
A pulled chicken kitűnő hamburgerbe, szendvicsbe, vagy akár körettel főételnek is.
A zöldfűszeres csirkemell elkészítése nem igényel különösebb konyhaművészeti jártasságot, de néhány trükköt nem árt fejben tartani a tökéletes végeredményhez.
A tejfölös-sajtos csirkét egy edényben megsütheted, és akár hétköznap vacsorára is elkészítheted.
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
A lecsó csirkével és tésztával kiadós ebéd, amihez akár a hétvégi maradék húst is felhasználhatod.
Fűszeres, szaftos rakott csirkemell, krumpli és sok sajt: igazi íz- és színkavalkád egy tepsiben!
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
Ha nem tudod, milyen zöldséges, húsos finomságot tegyél az asztalra, készíts rakott karfiolt kétféle sajttal!
Amerikai grillpartik kedvence a sörösdobozon sült csirke. Ezzel a módszerrel a hús fantasztikusan puha lesz.
Az összes nyári saláta közül ez a klasszikus csirkés változat az egyik legfinomabb, ráadásul nem kell hozzá semmi extra.
Ha a csirkemellet tésztával és zöldségekkel kombinálva kínálod, a laktató, finom fogással elégedett lesz mindenki.
A könnyed csirkenyárs egyik titka a citrusos pác, amitől omlós, szaftos és igazán nyárias lesz a hús. A kuszkuszsaláta kitűnő választás hozzá.
A híres Alfredo-csirkéből soha nem tudsz eleget készíteni. Ha a húst fokhagymás vajban sütöd meg, fenséges lesz.
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.
A fűszeres, mézes csirkecomb isteni ebéd vagy vacsora lehet, ráadásul gyorsan az asztalra teheted.
A csirkemell gyümölccsel, zöldséggel, szaftosan, grillezve is fantasztikus. Készítsd el minél változatosabban, meríts ötleteket összeállításunkból!
A grillen sült csirkeszárny egy jól megválasztott páctól lesz olyan finom, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod utána.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.