Currys szószban sült csirkecombok: isteni fogás a sütőből
A csirkecomb egyik legnagyszerűbb felhasználási módja, ha currys szószban sütöd puhára.
Összesen 602 találat.
A csirkecomb egyik legnagyszerűbb felhasználási módja, ha currys szószban sütöd puhára.
A csirkepaprikás megunhatatlan békebeli főfogás, ami sok hagymával és sűrű szafttal verhetetlen.
Ha baconbe tekerve sütöd az egész csirkét, a szokásosnál is omlósabb, szaftosabb lesz.
A spenóttal és gombával gazdagított, tejszínes csirkecomb csodás íze a sok fűszernek köszönhető.
Csupa egyszerű hozzávalóból isteni hétvégi főételt tehetsz az asztalra. Az egészben sült csirke omlós és szaftos.
A paradicsomos-mézes páctól fenséges lesz a ragacsos csirkeszárny, ami akkor tökéletes, ha kívül ropogós, belül omlós.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
Ennek az egészben sült csirkének a titka a vaj és a sok fokhagyma.
Ínycsiklandó ételt varázsolhatsz a csirkecombból, ha zöldségekkel együtt sütöd ropogósra. A bor különleges ízt ad neki.
Ez a csirkés, zöldséges tészta kiadós, laktató és minden alkalomra bevethető.
A csirkét érdemes vajjal bekenni, akkor lesz jó ropogós a bőre. Csak tíz perc munka van vele, a többit bízd a sütőre.
A fokhagymával sült csirkeszárny talán legfinomabb része a ropogósra pirult bőr. Gyors ebéd vagy vacsora is lehet az ízletes fogás.
Ne legyen mindig ugyanolyan az egészben sült csirke! A különféle citrusok csodás aromát és zamatot adnak a húsnak.
A tortillatekercsben az az egyik legjobb, hogy sok finomságot pakolhatsz bele. Érdemes kis csípőssel is megbolondítani.
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
A szürke napokat garantáltan feldobja a mediterrán ízvilágú, aszalt paradicsommal töltött csirkemell, ami ráadásul gyorsan elkészül.
A pulled chicken kitűnő hamburgerbe, szendvicsbe, vagy akár körettel főételnek is.
A zöldfűszeres csirkemell elkészítése nem igényel különösebb konyhaművészeti jártasságot, de néhány trükköt nem árt fejben tartani a tökéletes végeredményhez.
A tejfölös-sajtos csirkét egy edényben megsütheted, és akár hétköznap vacsorára is elkészítheted.
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
A lecsó csirkével és tésztával kiadós ebéd, amihez akár a hétvégi maradék húst is felhasználhatod.
Fűszeres, szaftos rakott csirkemell, krumpli és sok sajt: igazi íz- és színkavalkád egy tepsiben!
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
Ha nem tudod, milyen zöldséges, húsos finomságot tegyél az asztalra, készíts rakott karfiolt kétféle sajttal!
Amerikai grillpartik kedvence a sörösdobozon sült csirke. Ezzel a módszerrel a hús fantasztikusan puha lesz.
Az összes nyári saláta közül ez a klasszikus csirkés változat az egyik legfinomabb, ráadásul nem kell hozzá semmi extra.
Ha a csirkemellet tésztával és zöldségekkel kombinálva kínálod, a laktató, finom fogással elégedett lesz mindenki.
A könnyed csirkenyárs egyik titka a citrusos pác, amitől omlós, szaftos és igazán nyárias lesz a hús. A kuszkuszsaláta kitűnő választás hozzá.
A híres Alfredo-csirkéből soha nem tudsz eleget készíteni. Ha a húst fokhagymás vajban sütöd meg, fenséges lesz.
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.