Melengető, fűszeres, egészséges céklaleves: ezzel az immunrendszeredet is felturbózhatod
Az aromás céklaleves őszi estékre ideális: laktató, ráadásul minimális kalóriát tartalmaz.
Összesen 747 találat.
Az aromás céklaleves őszi estékre ideális: laktató, ráadásul minimális kalóriát tartalmaz.
Ideje megkóstolni a céklából készült házi borscs levest, a szlávok nagy kedvencét!
A fehérbortól még ízletesebbé válik a sűrű, selymes, kakukkfűvel megbolondított gombakrémleves.
Egy tányér forró leves bármikor jól jön, hűvösebb őszi napokon különösen. A karfiolos változat extrákkal remek választás.
Eszméletlen finom levest készíthetsz az egyik legegészségesebb, ám nálunk még mindig kevésbé ismert és kedvelt zöldségből, a kelbimbóból.
Hűvösebb napokon pont ilyen testet-lelket melengető, krémes krumplilevesre van szükséged.
A brokkoli valódi szuperzöldség, ráadásul ízletes levest készíthetsz belőle. Elég utána egy könnyű második fogás.
Nyirkos, hűvös őszi estéken jön el a lélekmelengető krémlevesek ideje. Az immunerősítő fokhagymás változatot turbózd fel brokkolival is!
A fantasztikusan sűrű, élénk színű, zamatos, répás sütőtökkrémleves az őszi-téli időszak nagy kedvence. A gyömbéres az egyik legjobb változat.
Használd ki, hogy most nem befőttből kell készítened a fahéjas szilvalevest! Hidegen-melegen egyformán finom.
Te is meglepődsz, hogy mennyire finom a fehérrépa-krémleves! Arról nem beszélve, hogy szempillantás alatt össze is dobhatod.
Csak néhány percig kell főzni az őszibarack-krémlevest, ami a tejszíntől lágy és selymes lesz. Sárgadinnyével pedig még különlegesebbé teheted.
A krumplileves nagy kedvenc, amit számtalan módon elkészíthetsz. A virslis változat tuti nyerő.
Kánikulában a sűrű, krémes cukkinileves uborkával mixelve igazán üdítő, és könnyen elkészíthető.
A sárgadinnyeleves sűrű, krémes állagú, és fűszerekkel nemcsak egészségesebb, de finomabb is lesz.
Ez az enyhén fűszeres uborkaleves még a legmelegebb napokon is felüdít, ráadásul főzni sem kell.
Nyáron a zöldséges és gyümölcsös levesek esnek a legjobban. Csupa finom fogást mutatunk, többet közülük főzni sem kell.
A spanyolok kedvenc nyári levesét, a zöldséges gazpachót nem kell főzni, így sok vitamin marad benne.
A mediterrán fűszerezésű paradicsomleves hidegen-melegen egyaránt finom, ráadásul jó sűrű.
A hideg sárgabarack-krémleves nyáron desszertként is megállja a helyét. Ez habarás nélkül is sűrű lesz.
Kánikulai napok kedvence a hideg, krémes, kicsit savanykás gyümölcsleves. Főleg, ha fagyit is kínálsz hozzá.
Nem tejszínes, de még csak nem is tejfölös, az üde borsóleves mascarponéval is fantasztikusan krémes lesz.
Ilyenkor újkrumplival gazdagítva a legfinomabb az ízekben dúskáló karfiolleves.
A jól behűtött, selymes eperkrémleves desszertként is megállja a helyét.
Ha a rebarbarás krémlevesbe epret is teszel, finomabb és élénkebb színű lesz.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
Egyél minél több zellert, hisz finom, egészséges, és krémlevesnek is kitűnő.
Spárgából különlegesen zamatos krémlevest főzhetsz, és most van a szezonja.
Ha a hagymát is hagymával ennéd, vagy erősítenéd kicsit az immunrendszeredet, a tavaszi hagymaleves tuti választás.
Ne csak főzeléket készíts sóskából, a levest is feltétlenül próbáld ki! Ha krumplit is teszel bele, még tartalmasabb lesz.