Sűrű és kiadós kaszásleves: egytálételnek is beillik
A savanyú káposztával főtt kaszásleves sűrű és laktató.
Összesen 774 találat.
A savanyú káposztával főtt kaszásleves sűrű és laktató.
A görög csicseriborsó-leves sűrű, tápláló, és konzervből villámgyorsan elkészíthető.
Ez a mennyei sültpaprika-krémleves téged is átmelegít a hűvösebb napokon.
Melengető, fűszeres és laktató gombakrémleves az őszi kuckózós napokra.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
A tökéletes vasárnapi húslevesből nem elég egy tányérral. Most készítsd pulykahúsból!
Ezek a legfinomabb őszi levesek, amelyek alacsony kalóriatartalmuk ellenére tele vannak értékes tápanyagokkal, és tökéletesek egy könnyű, de laktató ebédhez.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A falusi gombócleves eredetileg maradékmentő receptként indult: mutatjuk, miért.
Ez a vöröslencse-krémleves tej nélkül készül, így vegán, közben pedig elképesztően finom.
Ez a fűszeres, amerikai paradicsomos húsleves a házi fűszerkeveréknek köszönheti mennyei ízét.
A könnyű, húsmentes levesek után mindenki nagyobb étvággyal lát neki a második fogásnak.
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A mézes sárgabarack-krémleves hidegen az igazi. Főzz bele habgaluskát is!
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
Kellemesen fanyar és lágyan krémes ez az ízletes, joghurtos ribizlileves.
A hideg litván céklaleves tele van vitaminokkal, miközben kellemesen lehűt a legmelegebb napokon is.
A kefires uborkaleves, vagyis az okroshka friss zöldfűszerekkel az igazi.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A zsenge zöldbabból készülő, házias zöldbableves hamisítatlan nyári fogás.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
Az örmény húsgombócleves alapja erősre főzött marhahúsleves, amelyet akár nagy adagokban előre is elkészíthetsz.
Hamarosan frissen fejtett zöldségből is elkészítheted ezt az üde, sűrű zöldborsókrémlevest.
A sűrű fehérbableves konzervből készül, így az elkészítése sem tart sokáig.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.