Selymes, sajtos karfiolkrémleves: alaposan eltelít, mégsem hizlal
Egy tányér forró leves bármikor jól jön, hűvösebb őszi napokon különösen. A karfiolos változat extrákkal remek választás.
Összesen 774 találat.
Egy tányér forró leves bármikor jól jön, hűvösebb őszi napokon különösen. A karfiolos változat extrákkal remek választás.
Eszméletlen finom levest készíthetsz az egyik legegészségesebb, ám nálunk még mindig kevésbé ismert és kedvelt zöldségből, a kelbimbóból.
Hűvösebb napokon pont ilyen testet-lelket melengető, krémes krumplilevesre van szükséged.
A brokkoli valódi szuperzöldség, ráadásul ízletes levest készíthetsz belőle. Elég utána egy könnyű második fogás.
Nyirkos, hűvös őszi estéken jön el a lélekmelengető krémlevesek ideje. Az immunerősítő fokhagymás változatot turbózd fel brokkolival is!
A fantasztikusan sűrű, élénk színű, zamatos, répás sütőtökkrémleves az őszi-téli időszak nagy kedvence. A gyömbéres az egyik legjobb változat.
Használd ki, hogy most nem befőttből kell készítened a fahéjas szilvalevest! Hidegen-melegen egyformán finom.
Te is meglepődsz, hogy mennyire finom a fehérrépa-krémleves! Arról nem beszélve, hogy szempillantás alatt össze is dobhatod.
Csak néhány percig kell főzni az őszibarack-krémlevest, ami a tejszíntől lágy és selymes lesz. Sárgadinnyével pedig még különlegesebbé teheted.
A krumplileves nagy kedvenc, amit számtalan módon elkészíthetsz. A virslis változat tuti nyerő.
Kánikulában a sűrű, krémes cukkinileves uborkával mixelve igazán üdítő, és könnyen elkészíthető.
A sárgadinnyeleves sűrű, krémes állagú, és fűszerekkel nemcsak egészségesebb, de finomabb is lesz.
Ez az enyhén fűszeres uborkaleves még a legmelegebb napokon is felüdít, ráadásul főzni sem kell.
Nyáron a zöldséges és gyümölcsös levesek esnek a legjobban. Csupa finom fogást mutatunk, többet közülük főzni sem kell.
A spanyolok kedvenc nyári levesét, a zöldséges gazpachót nem kell főzni, így sok vitamin marad benne.
A mediterrán fűszerezésű paradicsomleves hidegen-melegen egyaránt finom, ráadásul jó sűrű.
A hideg sárgabarack-krémleves nyáron desszertként is megállja a helyét. Ez habarás nélkül is sűrű lesz.
Kánikulai napok kedvence a hideg, krémes, kicsit savanykás gyümölcsleves. Főleg, ha fagyit is kínálsz hozzá.
Nem tejszínes, de még csak nem is tejfölös, az üde borsóleves mascarponéval is fantasztikusan krémes lesz.
Ilyenkor újkrumplival gazdagítva a legfinomabb az ízekben dúskáló karfiolleves.
A jól behűtött, selymes eperkrémleves desszertként is megállja a helyét.
Ha a rebarbarás krémlevesbe epret is teszel, finomabb és élénkebb színű lesz.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
Egyél minél több zellert, hisz finom, egészséges, és krémlevesnek is kitűnő.
Spárgából különlegesen zamatos krémlevest főzhetsz, és most van a szezonja.
Ha a hagymát is hagymával ennéd, vagy erősítenéd kicsit az immunrendszeredet, a tavaszi hagymaleves tuti választás.
Ne csak főzeléket készíts sóskából, a levest is feltétlenül próbáld ki! Ha krumplit is teszel bele, még tartalmasabb lesz.
Tavasszal tuningold az immunrendszeredet friss, zamatos zöldséglevessel! Laktató, és alig van benne kalória.
Ha könnyed, tavaszi levesre vágysz, a különleges illatú, medvehagymás krumplikrémlevesnél jobbat nehezen találsz.
A chowder sűrűbb és laktatóbb, mint egy sima leves. Kukoricával, krumplival nagyon tartalmas és finom.