Mustos céklaleves karamellizált szőlővel: el kell készítened idén ősszel
A szezon egyik legsokoldalúbb zöldsége a cékla. Főzz belőle ízletes levest más őszi kedvencekkel!
Összesen 748 találat.
A szezon egyik legsokoldalúbb zöldsége a cékla. Főzz belőle ízletes levest más őszi kedvencekkel!
Az egyszerű, tejfölös krumplileves selymesen, krémesítve igazán csábító, és fél óra múlva az asztalodon gőzölög.
Válogasd össze az idény legfinomabb gyümölcseit, és készíts belőlük egy nagy adag fűszeres, zamatos levest!
A gazpacho a spanyol konyha egyik alapreceptje, amit szinte tíz perc alatt elkészíthetsz.
A krémleves hidegen és melegen is nagyon zöld, nagyon finom, ráadásul alakbarát finomság.
Ez a kolbászos kelkáposztaleves még a frankfurtinál is finomabb, könnyen és egyszerűen elkészítheted.
Sütve még jobb! Így lesz igazán zamatos, intenzív ízű a paradicsom- és paprikakrémleves!
Húsleves helyett dobj össze villámgyorsan egy jó adag könnyű, zamatos karfiollevest, csupa friss zöldséggel!
A jól behűtött, fűszeres sárgadinnye-krémleves desszertként is megállja a helyét.
Ezt a frissítő, különleges, görög, citromos csirkelevest nem kell órákon át főznöd.
Ne hagyd, hogy kifogjon rajtad a kánikula! Ezt a baracklevest nem kell főzni, csak mixelni és hűteni!
Ha egy kicsit változtatnál a paradicsomlevesen, akkor bolondítsd meg zellerrel, és bátran használj fűszereket!
A könnyű, behűtött, tejszínes szederkrémleves a nyár egyik kedvence lehetne. Jót tesz neki, ha előre elkészíted.
A dinnyés gazpacho remek nyári fogás, amit tíz perc alatt összedobhatsz. A zöldség-gyümölcs párosítás kitűnő.
Ha hideg krémlevesre vágysz, ezt a zamatos, barackos kiadást meg kell kóstolnod.
Szinte lehetetlen elrontani, az íze mégis páratlan. Próbáld ki akár bográcsban elkészítve is!
Sárgadinnyéből pompás nyári levest dobhatsz össze villámgyorsan, ráadásul a fűszerezés is isteni.
A nyár kedvence a savanykás meggyleves. Tejszínnel sokkal selymesebb.
Grillezett zöldségekből még finomabb a sültpaprika-krémleves.
A zöld gazpacho igazi vitaminbomba, amit percek alatt elkészítesz, és még a tűzhelyet is messziről elkerülheted.
Kánikulában a legjobb választás egy jó tányér leves. Ezeket a gyorsan elkészíthető, zöldséges, gyümölcsös finomságokat behűtve is eheted.
A joghurtos, fokhagymás uborkalevest nem kell főzni, csak turmixolni.
Piros gyümölcsökből pompás nyári levest dobhatsz össze villámgyorsan, és a fűszerezés is isteni.
A zamatos cukkinikrémleves hidegen és melegen is kitűnő.
A tárkonyos, csirkés zöldségleves olyan gazdag, hogy egy könnyű fogás is elegendő utána.
Ne csak sütibe rakj epret, csodás levest is készíthetsz belőle, ráadásul a tűzhelyt is messziről elkerülheted.
A krumplileves önmagában is isteni, hát még gombával megbolondítva.
A jó kis tavaszi zöldségleves igazi vitaminbomba. Grízgaluskával még csábítóbb.
A lágy, selymes krumplikrémleves brokkolival és baconnel gazdagítva még tartalmasabb.
Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.