Cipóban tálalt tárkonyos pulykaraguleves: sok zöldséggel az igazi
Tálald a sűrű, gazdag tárkonyos pulykaragulevest cipóban! Kevesebbet kell mosogatnod, és laktatóbb is lesz az ízletes fogás.
Összesen 774 találat.
Tálald a sűrű, gazdag tárkonyos pulykaragulevest cipóban! Kevesebbet kell mosogatnod, és laktatóbb is lesz az ízletes fogás.
A fehérbableves konzervből villámgyorsan elkészül. Ha húst is teszel bele, akár önálló fogásként is megállja a helyét.
Itthon is egyre többen kedvelik meg az édesburgonyát, amiből könnyen és gyorsan tartalmas krémlevest készíthetsz.
Ahány zöldség, annyiféle krémleves. Próbáld ki ezt a fehérrépás, selymes változatot is!
Ne csak szilveszterkor készíts lencsét! Krémesítve, melegen esik most igazán jól.
Egészséges fokhagymából készül az egyik legfinomabb krémleves. Sajttal, ropogós betéttel gazdagítva pedig még jobb.
Ha lapul a hűtődben néhány szárazabb sajtdarabka, használd fel krémlevesbe, aminek a póréhagyma plusz ízt ad.
A hagymás, répás zellerkrémleves kiváló nyitánya egy többfogásos étkezésnek, de önmagában kitűnő vacsora is lehet.
Ne csak cérnametélttel gazdagítsd a zöldséglevest, egyszerű májgombóccal is változatossá teheted!
Ha szereted a paradicsomlevest, érdemes tovább fokozni az élvezetet, sült zöldségből még jobb.
Több héten keresztül élvezhetjük még a friss szeder kellemesen fanyar, csodás ízét. Készíts belőle gyorsan isteni gyümölcslevest.
Kánikulában igazi felfrissülést jelent a gazpacho, aminek a dinnyés változata is isteni. Ráadásul még főzni sem kell.
Ha csak valami hidegre vágysz a kánikulában, az élénk színű, édes és fanyar áfonyakrémleves kitűnő választás.
A paprikakrémlevesnek az íze mellett a színe és az illata is csábító. Friss fűszernövényekkel isteni.
A fűszeres, sűrű minestrone leves a nyár kedvenc zsenge, zamatos zöldségeiből készül, és olyan laktató, hogy csak könnyű második kell utána.
Kánikulában jobbat nem is kívánhatsz a hidratáló, zamatos kovászosuborka-krémlevesnél.
A vaníliás, tejszínes barackleves desszerttel ér fel. Kánikulai napokon ki tudna neki ellenállni?
A spanyolok hűsítő zöldséglevesétt tíz perc alatt elkészíted, mert főzni sem kell, csak turmixolni.
A könnyen elkészíthető leves kertből vagy piacról frissen beszerzett alapanyagokból a legfinomabb.
A nyár kedvenc gyümölcseiből zamatos levest készíthetsz, ami tejszínnel megbolondítva sűrű és krémes állagú lesz.
Ha a nyári napokon mást nem is ennél, a jól behűtött, selymes meggyleves biztosan jólesik.
A nyár kedvenc zöldségei kerülnek ebbe a tartalmas, húsgombócos zöldséglevesbe.
A zamatos, sűrű karfiolkrémlevest fetával és friss zöldfűszerekkel nyáriassá teheted.
Az újhagyma édeskés íze kellemes, kevésbé csípős, és kitűnő alapanyaga lehet egy ízletes krémlevesnek. Egyszerűen eteti magát.
Ha nem szereted az erős hagymaízt, ez a leves akkor is tökéletes választás. A tavaszi változat friss, sűrű és selymes.
Végre nem konzervből és megfásult zöldségekből kell levest készíteni, hanem friss, üde hozzávalók is a rendelkezésünkre állnak.
Végre élvezhetjük a friss újkrumplit, érdemes minél több alkalommal az asztalra varázsolni sütve, főzve és egyéb módokon.
A karalábéból és az újkrumpliból tejszínnel isteni levest főzhetsz, ráadásul gyorsan elkészülsz vele.
A tárkony és az újkrumpli együtt mindig telitalálat. Most sok más üde zöldség is kerülhet a levesbe.
Tavasszal a hagyományos húslevesnél is jobban esik a selymes, zamatos zöldségleves. Tökéletes nyitánya a hétvégi, közös ebédnek is.