Fűszeres sertéscomb vajban sütve: egyszerű, mégis fenséges főfogás
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
Összesen 128 találat.
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
Van értelme a dobozossal szemben az üveges sört preferálni, vagy fordítva?
Különlegesen omlós, zamatos csirkecombokat süthetsz ki, ha először sörös pácban érleled őket.
Ősi receptúra alapján készítették el kutatók Európa legrégebbi sörét - most végre kiderül, hol főzhették legelőször.
Több mint százéves az alkoholmentes sör.
Sörtésztában nemcsak húst, hanem zöldségeket is süthetsz. Próbáld ki zöldbabbal is, és nem fogod tudni abbahagyni a ropogtatást!
Melyik a nyerőbb a fogyókúrád szempontjából?
Nem kell mindig diétázni, főleg nem ünnepek körül. Süss csülköt fűszeresen, sörrel, úgy lesz igazán finom a szaftja.
Egyszerű és könnyen beszerezhető alapanyagokkal csodát tehetsz a hajaddal.
Ha jól készíted, a sült oldalas nem lesz száraz és rágós. A siker egyik titka a pác, a másik pedig a lassú sütés.
Megújuló energia lett az eladatlan sörből Ausztráliában.
A zöldségekkel dúsított sertésragut a sör még karakteresebbé teszi, és ezt kedvedre tunkolhatod.
Lazacot grillezni egyáltalán nem bonyolult, rövid idő alatt elkészül, a citrusos ízek pedig kifejezetten jól illenek hozzá.
A fűszeres, sörös páccal bolondított sertésszelet grillen sütve a legfinomabb, de a sütőben is elkészítheted.
A könnyed csirkenyárs egyik titka a citrusos pác, amitől omlós, szaftos és igazán nyárias lesz a hús. A kuszkuszsaláta kitűnő választás hozzá.
Az igazi pizza kívül ropogós, belül levegős, és tele van mindenféle finomsággal. A partiváltozatnak már a látványa is csábító, az ízével pedig képtelenség betelni.
Finomabb lesz a csülök, ha végig a sütőben puhul, és közben sörrel locsolgatod.
Nagyevők kedvence a sült csülök, ami szinte lecsúszik a csontról, míg a bőre jó ropogós. A sörös, mustáros pácban nem fogsz csalódni.
Ha unod a zsemlemorzsát, kapjon új bundát a karfiol! A fokhagymás sörtészta könnyebb lesz, ha kevés sütőport is raksz hozzá.
Tedd különlegessé a sörtésztában sült padlizsánt, rakj két réteg közé mozzarellaszeletet!
Ha változtatnál a szokásos paníron, bújtasd sörtésztába az egészséges cukkinit!
Ne bonyolítsd túl a hétvégi sütés-főzést! A tepsiben sült, előre pácolt tarjának esélye sincs, hogy kiszáradjon.
A karácsonyi menüben is helye lehet a sörtésztába mártott, ropogós bundájú halnak.
Jobb bundát nem is kívánhatnál a húsra! A csirkét olykor érdemes pulykára cserélni.
Ha így készíted a csülköt, a szaftos hús szinte leesik a csontról.
Senki nem jön rá a titokra, hogy mitől olyan isteni a hagymás-sörös csirke!
Koncertek, filmvetítések, gyermekprogramok, gasztronómiai bemutatók lesznek a hétvégén Budapest több helyszínén.
Ha szereted a zsírosabb húsokat, ezzel a sörös csülökkel nem bírsz majd betelni.
Olyan gyors, könnyű receptet keresel, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját? A sörös, mézes pácban érlelt csirke pont ilyen!
Ha böjt, akkor hal minden mennyiségben. Készítsd minél változatosabban, ropogós sörtésztában fantasztikus!