Petrezselymes karalábéleves krumplival: sült zöldségekből még jobb
Krumplival még laktatóbb lesz a karalábé-krémleves, a tejszínnel pedig finom selymessé teheted.
Összesen 302 találat.
Krumplival még laktatóbb lesz a karalábé-krémleves, a tejszínnel pedig finom selymessé teheted.
Utánozhatatlan íze lesz a krémlevesnek, ha sült zöldségekből készíted. Laktat, mégsem hizlal.
Ha könnyed, tavaszi levesre vágysz, a különleges illatú, medvehagymás krumplikrémlevesnél jobbat nehezen találsz.
A gyönyörű színű, magas antioxidánstartalmú zöldség a vér áramlását is javítja, ezáltal véd a demenciától.
Sárgaborsóból ne csak főzeléket készíts, krémesítve, levesnek is tartalmas, és nagyon ízletes.
A jól összeválogatott fűszerek nemcsak a sárgarépalevest teszik élvezhetőbbé, de gyógyhatásuk is van.
Ennél a tartalmas, sajtos brokkolilevesnél jobbat nem is kívánhatnál hideg, téli estékre!
Nem a szokásos krémleves, és az újításnak mindenki örül, akit megkínálsz ezzel a változattal.
A friss zöldségek és a karakteres fűszerek teszik gazdaggá a lencsekrémleves ízvilágát szilveszterkor és a tél bármely napján.
Selymes, fűszeres, illatos: a gyorsan, egyszerűen összedobható sárgarépa-krémlevest szeretni fogod.
A csupa vitamindús zöldségből készülő, téli leves nagyon könnyű, mégis jól fogsz lakni vele.
A selymes, brokkolis karfiolkrémleves tartalmas és melegít, mégsem nehezít el.
Ha szereted a gombát és a karfiolt is, miért ne főznél a kettőből együtt egy isteni krémlevest?
Maradék sült krumpliból is elkészítheted a laktató, selymes, krémes levest. Baconnel felturbózva egyszerűen csúcs.
Minél többféle sajt kerül bele, annál finomabb lesz ez a selymes, tartalmas leves.
Ki ne hagyd az egészséges és laktató édesburgonya-krémlevest! Átmelegít, nem hizlal, és finom!
Tuningold fel szervezetedet ezzel a háromhagymás levessel! Ízletes, olcsó, és kevés alapanyagból elkészíthető.
Ezek a selymes krémlevesek test- és lélekmelengetőek. Ráadásul olyan laktatóak, hogy szinte főételként is megállják a helyüket.
A sűrű, tejszínes sütőtökkrémleves nemcsak finom, de az immunrendszeredet is felturbózhatod vele.
A melengető, selymes zellerkrémlevesnek alacsony a szénhidráttartalma, isteni az íze, póréhagymával pedig még finomabb.
Az egyszerű, tejfölös krumplileves selymesen, krémesítve igazán csábító, és fél óra múlva az asztalodon gőzölög.
A lecsókrémleves akkor az igazi, ha napérlelte, friss, édes paradicsomból készíted.
Csupa finom zöldség kerül ebbe a krémes levesbe. Nagy előnye még, hogy nem kell sokáig a tűzhely mellett ácsorogni.
A krémleves hidegen és melegen is nagyon zöld, nagyon finom, ráadásul alakbarát finomság.
A jól behűtött, fűszeres sárgadinnye-krémleves desszertként is megállja a helyét.
A könnyű, behűtött, tejszínes szederkrémleves a nyár egyik kedvence lehetne. Jót tesz neki, ha előre elkészíted.
Ha hideg krémlevesre vágysz, ezt a zamatos, barackos kiadást meg kell kóstolnod.
Sárgadinnyéből pompás nyári levest dobhatsz össze villámgyorsan, ráadásul a fűszerezés is isteni.
Grillezett zöldségekből még finomabb a sültpaprika-krémleves.
Kánikulában a legjobb választás egy jó tányér leves. Ezeket a gyorsan elkészíthető, zöldséges, gyümölcsös finomságokat behűtve is eheted.