Ropogós halrudacskák házi változatban
A házi halrudacskákat kicsik és nagyok is szívesen fogyasztják.
Összesen 2044 találat.
A házi halrudacskákat kicsik és nagyok is szívesen fogyasztják.
A különösen finom hagymás rostélyos titka a jó minőségű, nem túl sovány hús és a jó pác.
Turbózd fel a hagyományos fasírtot, készíts belőle Stefánia-vagdaltat!
A bolognais töltött krumplit kicsit tovább tart elkészíteni, mint a kedvelt tésztát, de megéri.
A zacskóban sült csirkecsíkokhoz nem kell semmilyen zsiradék, mégsem lesz száraz.
Fantasztikus variációt mutatunk töltött, rántott csirkemellre. Ezt a receptet nem tudod elrontani.
A rakott karajjal nem lehet melléfogni. Egyszerű, gyors, ízletes és nagyon laktató.
A vasalt csirkecomb stresszmentes, gyors és zamatos főfogás.
A könnyen elkészíthető fűszeres sertéskarajhoz külön köret nem kell, mégsem lesz hiányérzeted!
A fűszeres, szaftos csirkemell egyszerű, de elegáns fogás, fantasztikus ízvilággal.
Ha nem csak a hagyományos bundás hús jöhet szóba, próbáld ki a mustáros csirkemellet rántva.
A resztelt máj egy fárasztó nap után vacsorára is kiváló, hiszen villámgyorsan végzel vele. Ráadásul ízletes és laktató.
Ha szereted a hagyományos vasárnapi sült húsokat, készítsd el az ízletes fokhagymás oldalast.
A frissen sült vajas csirke a hétvégi étkezés csúcspontja. Ha követed a receptet, nem szúrod el.
Ha nem főzőcskézéssel akarod tölteni az egész délelőttöt, válaszd a sajttal töltött hústekercset.
Ha sajtos-tejfölös csirkemell lesz az ebéd, bőven marad időd másra is. Nem egész egy óra alatt elkészül.
A gombával töltött karaj hidegen-melegen egyaránt fantasztikus.
A joghurtban pácolt csirkemellet képtelenség visszautasítani. Különleges, pikáns és finom.
A sült csirkét soha nem lehet megunni. Nem kell attól tartanod, hogy a hús túl sós lesz.
A lakmározások után a fűszeres csirkeszárnyak biztosan jólesnek.
Hozza meg a szerencsédet 2016-ra ez a malacsült! Sok munkád nem lesz vele, viszont órákig kell sütni.
A tormás sonkatekercs kötelező minden hidegtálra. Amilyen mutatós, olyan finom.
A kocsonya az év utolsó napjainak kihagyhatatlan étele. Ezzel bárki előtt felvághatsz.
Ha változtatni szeretnél a klasszikus rántott húson, így tedd! A fűszeres csirkemell mindenkinek ízlik majd.
A rántott hal az ünnepi menü fontos része. Ha így csinálod, biztos, hogy nem pereg le róla a panír.
A narancsos kacsacomb igazi karácsonyi klasszikus. A munka nagy részét a sütőd elvégzi.
Az aszalt szilvás csirkecomb hétvégére és ünnepre is tökéletes fogás. Mártással még finomabb.
Íme, a népszerű étel újragondolt változata. A pulykabrassói rösztivel még különlegesebb.
A csirkecombok káposztaágyon sütve igazán különleges fogás, és nem megterhelő a gyomornak.
Az év végének nélkülözhetetlen étele a hungarikumnak számító, ízletes töltött káposzta. Próbáld ki!